5 - 10 hatta 20 yıl sonrasını düşünenler var, hayretle okuyorum bunları.

Yahu virüsü kaptın, ağır geçiriyorsun ve birden gidiverdin? O zaman geleceği düşünebilecekmisin?
Hadi diyelim ki sana bir şey olmadı ama senden dolayı bir yakınını kaybettin o zaman nasıl geçecek geleceğini düşündüğün hayatın!

Aşı daha hafif geçirmenizi sağlama konusunda alınan bir önlem ve ileride tekrar aşı konusu gündeme gelme olasılığı da yüksek; sırf bu muhalefet olan bencil insanların yarattığı yanlış algılar nedeniyle.

Her şey aşıdan ibaret sanan bir kitle var ve ben çoğunun bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum, bencillik uğruna!

Sosyal mesafe kuralı, maske, temizlik gibi kurallara uyulmadığı sürece bu lanet virüsü atlatmak imkansız! Aşı olun veya olmayın, siz bilirsiniz ama aşı olmayarak bu toplumun karantinaya alınmasına neden olacaksınız, ekonomi zaten iyi değil ve insanların artık sabrı da tükeniyor (bende dahil) yeter artık bencillik yapmayı bırakın.

Aşı olmayarak kendinizi de ayrıcalıklı konuma getirmeye çalışmayın. Bazı yerlere girişleriniz kısıtlanınca '' özgürlük'' diye yırtınmayın.

Cidden yeter artık bu kaçıncı konu.