3 dil biliyorum hayatimin buyuk bolumunu turkiyede yasamadim ingilizce veya rusça googleda arama yapin aşidan ölenleri görürsünüz çikan haberleri dunya basininda. Ben tv izlemem ozellikle bu ulkede cernobil zamani cayda radyasyon yok diyip cay icen devlet adamlari gorduk. Domuz gribi asisi olun diye bagirip 2 yil sonra boyle bir hastalik yok diyen uzmanlar gördük. Açıklamalar ve çelişkiler ortada. Daha aylar once ucuz oldugu icin degil saglikli oldugu icin sinovacdi simdi biontech dunya bunu kabul bile etmedi.Dünyanin heryerinde arkadaşlarım var. Keza aşısız olanlar yurt dısına cikamayacak diye bir kanunda yok. En basiti kapanma döneminde hollandada insanlari asilamak istediler devletin kontrol edemedigi eylemler devam ediyor o dönem devlet dedi tamam size gerçekleri açıklayacağız yeterki sokağa çıkmayın.. Boşuna dememişler bir dil bir insan diye
Saygılar
Mesala hangi siteler?. Random bir siteye girdim baktim yazan su;
Between December 2020 and July 19th, 2021, VAERS received 6,207 reports of death (0.0018% of doses) among people who got a vaccine, but this does not mean the vaccine caused these deaths