Aşılananlar ne kadar yaşayacak?

Steven Fishman tarafından

Bu soruyu bir arkadaşıma sordum, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [Milos Iskanderianos, Korfu, Yunanistan], 2015 yılında hematolojik bir biyolojik silah olarak kullanılmak üzere grafen oksit için patent geliştirmiştir.++
Tam şeffaflık içinde, Dr. Canderian, Gürcistan Kılavuz Taşları'nın çok nadiren tartışılan On Emri'ne uyan bir "soykırım küreselcisi" olarak adlandırdığım kişidir:
"Dünyada kanser olmayın, doğaya yer bırakın."++
Dr. Canderian, Dünya Sağlık Örgütü'nün tıbbi asistanı ve aynı zamanda Klaus Schwab'ı ve DSÖ'nün 2022 için ikincil bir hedefi olan dijital dünya para birimini tanıtan "Büyük Sıfırlama"yı destekliyor.++

Dr. Canderian, dünya nüfusunun %95'inin mümkün olduğunca çabuk ötenazi yapılması gereken "işe yaramaz parazitler" olduğuna inanıyor.++
"Chicago, Baltimore veya Los Angeles şehir merkezine bakın," dedi, "işe yaramaz parazitlerin neden kuduz köpekler gibi ötenazi yapılması gerektiğini açıkça göreceksiniz."++
Eleştirel ırk teorisini savunan ve "aşı"nın "dünyadaki insan kanserine" son vereceğinden emin olan "bulaşıcı eğitimciler"e yönelik nefretini dile getirdi.

Dr. Canderian, Masonların dünyayı "insanlığın vebasından" kurtarma görevi ve yükümlülüğünün ateşli bir savunucusudur.++
Bununla birlikte, kişisel düzeyde, o ve ben, Cenevre'deki L'emince de Veau'da servis edilen aynı egzotik yemek için bir tutkuyu paylaşıyoruz: kremalı sinek kuşu çorbası ve ardından geyik dili.

İkimiz de bir mutfak dehası olan Şef Gaston Sere de Rivieres'in hayranıyız.++
Bu yüzden Mylo'ya sordum, "Aşılananlar, aşıdan sonra ne kadar yaşayacaklarını nasıl kesin olarak bilebilirsin?"

Bana "Döngü Sonu Formülü" denilen bilgiyi sundu.

Hesaplamanın ne kadar kolay olduğunu anlattı.++
"Basitliğin gücü" dedi. "Enjeksiyondan döngünün sonuna kadar maksimum on yıllık bir döngü var" dedi. "Ve bu değeri belirlemek son derece kolay."++
Herhangi bir hematoloğun bunu mikroskop altında saniyeler içinde ve hatta elektron mikroskobu altında daha kolay görebileceğini söyledi.
"Grafen oksitten etkilenen [veya kontamine] kan yüzdesi, döngünün sonunda hesaplamanın karşılıklılığıdır" dedi.++
Başka bir deyişle, bir "aşılanmış" [Deneysel Kullanım İzni Öjeni Depoülasyonu Ölümcül Enjeksiyon Biyolojik Silah = grafen oksit; Kanında %20 grafen oksit bozunması ile bulunabilen, diğer girdi kriterleri dışında 8 yıl yaşayabiliyor. [10 yıl %20'den az].++

Kan sayımı %70 grafen oksit konsantrasyonuna sahip biri 3 yıldan fazla yaşayamaz. [10 yıl %70'ten az].

Dr. Jane Ruby yakın zamanda Stew Peters tarafından podcast'inde röportaj yaptı ve grafen okside maruz kaldığında bozulan kanın nasıl göründüğüne dair örnekler verdi.++
Grafen oksit, bilmeyenler için, kalp, akciğerler, beyin ve kan ile oksijen için savaşan haberci RNA spike proteinlerinin ve prionların bileşenidir.++
Grafen oksit, vücudu oksijenden yoksun bırakan ve anafilaktik şok, toksik kan pıhtılaşması, ölümcül pnömoni, mitokondriyal kanser ve endotel kanseri dahil ancak bunlarla sınırlı olmayan birçok komplikasyona neden olan bir oksijen süngeridir.++
Dr. Mylo Canderian'ın bakış açısı Klaus Schwab, Bill Gates ve Big Pharma CEO'larının bakış açısına benziyor:

HEPSİNİN ÖLMESİNE İZİN VERİN! (Hepsi ölsün!)++
Mylo'ya ikinci ve üçüncü dozların ve güçlendiricilerin etkilerinin ne olduğunu ve bunun döngünün sonunda tabloyu nasıl değiştirdiğini sordum.++
Mylo yanıtladı:

"Hematolojik testlerle her şey ölçülebilir. Moronlar ne kadar çok şırınga ve güçlendirici alırsa, mikroskop altında kanları o kadar kötü görünür ve daha hızlı gübreye dönüşürler."++
Sonunda, milyarlarca insanı öldürme komplosunun böyle bir seçkinler grubu tarafından nasıl bu kadar gizli tutulabildiğini sordum...

Cevabı, "Masonluk hakkında fazla bir şey bilmiyorsun, değil mi Steve?" oldu.

Alıntıdır.