@Halil0707; bey mesajımı yazarken bir hata mı yaptım bilmiyorum, ilk paragraflar silinmiş. Ortasından başlayan bir yazı olmuş. bir karakterden sonra alta yazdıkça üstten mi siliniyor acaba bilemedim.

Ana hatları ile şunlar yazıyordu orada, yapıcı eleştirilerinizi destekliyoruz, burada tek tek yanıt vermek diğer arkadaşları da rahatsız edebilir. İsterseniz problemli olarak düşündüğünüz konular ile ilgili sizinle bir telekonferans yapabilir ve açıklığa kavuşturabiliriz, memnuniyetinizi sağlayacağımızı düşünüyorum diye yazmıştım.

Altın ons, has kavramı en az 15 yıldır kullanılan bir yöntem, bizim yazılımımızda da, diğer tüm e-ticaret yazılımlarında da bu şekilde kolaylıkla çözülüyor, satışı yapan arkadaşımız bunu bilmiyor olabilir, sizinle görüşmesi sırasında öğrendi belki. Aynı şekilde destek uzmanı da bilmiyor olabilir haklı olabilirisin bu 2 durumda da. Destek uzmanı yazılımı biliyor ama bu anlattığınız bir saha deneyimi, o arkadaşımız daha önce karşılaşmadığı için bilmiyor olabilir.

Büyüyen işletmelerde olduğu gibi bizde de doğal olarak bir çok yeni arkadaşımız aramıza katılıyor. Bir destek uzmanı da yıllar içinde tecrübesini bir noktaya taşıyor. T-Soft 8-10 tane menüsü olan bir yazılım değil, sektörün içinde iseniz zaten farkındasınızdır, bu ölçekteki yazılımlar doğrudan destek vermezler bile, (Magento, Hybris, Demandware vb.) ajanslar üzerinden çözüm önerirler. Bir şeyler eksik olabilir, beklentinizi karşılamıyor olabilir ama her müşterimizi memnun etmek için gayret ettiğimizi ve sürekli geliştiğimizi bilmenizi isteriz.