ONS yerine HAS olarak para birimi oluşturup fiyatları güncellemeyi 3 aylık destek alamama süresinde kendimiz gerçekleştirdik. İşten ayrılan satış personeliniz E. Ö. bu bilgi için bizi birkaç hafta bekletti ve bu bilgiyi bizle paylaşmadan işten ayrıldı. Daha sonra müşterimize atanan Ü. isimli satış personeli de bu desteği veremedi. Kurduğunuz basit çözümü müşterinize aktaramayan personelleriniz yüzünden böyle bir forumda, böyle bir atmosferde böyle bir yanıt vermek zorunda kaldığınızı bilmenizi isterim. Ayrıca satış personeliniz, başka bir altın satıcısını ikna etmek için has fiyatlarını nasıl güncelleyeceği bilgisini firmadan temin etmiştir. Bu bilgiyi alma karşılığında ise firmaya +5-6 Bin TL ücreti olan bir onarma ücretsiz olarak yapılmıştır. Yani dolaylı yoldan bu verdiğiniz yöntemi sistem üzerinde ilk uygulayan müşterinin danışmanına kendi yöntemini hatırlatmanız ironik. Personeliniz bu bilgiyi müşteriye 3 ayda verememişti. Daha sonra altın satacak başka bir müşteriye altın fiyat güncellemesinin nasıl yapıldığını izah etmek için yöntemin bilgisini bunu kendi çabaları ile gerçekleştiren müşteriden almıştı. Araştırma ile bunlar tespit edilebilecek şeyler.
Destek ekibinizin 7 gün 24 saat telefonlara cevap veriyor olması tabii ki iyi. Fakat telefonların açılması istediğimiz desteği alabildiğimiz anlamına gelmiyor. 4K ekrandaki sorunu 1080p ekranda destek veren personelinize anlatmak için müşterinin teknokente gitmesi gerekmiyordu. Ama böyle sorunları da gördük. Destek personellerinizin geneli "benim bilgisayarımda sorun yok" şeklinde yanıtlar verdiği için bu konu buraya açıldı. Çünkü bu da bir etken ve bizler müşterilerimizin haklarını gerekiyor ise burada da savunmak durumundayız. Sizden bizzat hizmet deneyimleyen biri olarak fikrimi özgürce burada beyan edebileceğimi düşünüyorum. Şurada anlaşalım: destek personeline bariz şekilde yatırım yaptığınızı görüyor ve bu konu için takdir ediyorum. Fakat destek için aldığınız personel birkaç aylık oryantasyon süreci ile destek verecek hale gelmiyor. Benim aldığım hizmette deneyimlediğim buydu. Memnun kalan başka bir müşteriniz illaki vardır.
"u firma satıyor ve sattığını teknoloji geliştirmeye harcamıyor bu yüzden yazılımı ihtiyaçları karşılamıyor, ancak böyle de değil " Yılda 6500 TL yenileme bedeli olan bir hizmetin 5.5 GB disk kotasının olmasını uygun bulmadığımızı pek çok üye olarak önceki mesajlarda bildirdik. Zaten konu başlığı da bu şekildedir. Yıllık trafik limiti aşmamak adına harici hizmet satın alınması söz konusu. Her iki kaynağın bu yenileme tutarı dahilinde daha yüksek kotalarda olması gerektiğini düşünüyorum. Pek çok kişi gibi. 10GB'ı değerlendirmenizi öneririm. Sunucu maliyetlerinden haberdarız.
Ürün fiyatları ve yenileme konusundaki eleştirim, forumda ya da diğer firmalarda verilen fiyatları kapsamadı, kapsamayacaktır da. Fiyat mukayesesi yapmıyorum. Alınan hizmet ile talep edilen ücretin bağdaşmadığını savunuyorum. Bu konuda görüşüm net ve de sabit.
T-Soft'u düşmanımız olarak görmediğimizi de bilmenizi isteriz. Bugün kaç tane firmanın üst düzey yetkilisi oturup forumda kendisine karşı açılan konuya yanıt veriyor? Bunun farkında olarak sizi takdir ediyorum. Eminim ki diğer üyeler de ediyor. Olması gereken de budur. Size ve firmanıza karşı değil, politikanıza ve teknik sorunlara karşı sitemkarız. Ve haklı olarak bunu dile getiriyoruz. Biz bunları söylemez isek siz bir şeylerin farkında varmayabilirsiniz. Personelinizin bazı yanlışlarını bilmek sizin ve işini iyi yapan arkadaşlarınızın hakkı. Bizler de danışanlarımıza ve diğer üyelere bunları şeffaf şekilde sunmak durumundayız.
"Biz bir hayalin peşinden koşuyoruz. Türk yazılımını dünyaya duyuracağız. Bizim gibi düşünen başka oluşumlarla birlikte başaracağız bunu. Gelirimiz ile iş arkadaşlarımıza hak ettiği maaş imkanlarını sunacağız, sağlık sigortası, özel izinler, etkinlikler gibi imkan ve desteklerle emek vereni destekleyeceğiz. Sadece İstanbul değil, Anadolu'yu bir ar-ge merkezi yapacağız. Binlerce yazılımcımız memleketlerinde, köylerinde yaşayacak ve bizim kampüslerimizde teknoloji geliştirecek. Şu an Kahramanmaraş Teknokent'e giderseniz 120 arkadaşımızın olduğunu göreceksiniz. "
- Bu cümlelerinizi sonuna kadar destekliyor ve takdir ediyorum. Konudaki şikayetlerimizden bağımsız olarak.
Yapıcı eleştirilerimizi konu içerisinde bulabilirsiniz. Bize rağmen değil, bizim desteklerimiz ile 6500 TL yıllık ödemesi olan paketin ya da paketlerin disk kotasının ve yıllık trafiğinin yetersiz olduğunu görüp buna çözüm üretebilirsiniz. Kaldı ki şiddetle ortam dosyası kütüphanesi yapısına geçmenizi öneriyorum, öneriyoruz. 1 ürünü 100 ilanda göstermek istediğiniz durumunda ürün başı 4 görselden toplamda 400 görsel yüklemek zorunda kalıyorsunuz. Ortam dosyasından 4 görsel seçip 100 ürün yayınlayamıyorsunuz. Bunu kesinlikle yapıcı bir eleştiri, mantıklı bir öneri olarak görmenizi isterim. Daha pek çoğu gibi öneriyi ar-ge ekibinize 4 yıldır iletiyorum arka planda. Fakat 1 tanesine dönüş alamadım. Arada bir sorduğumda ise ilgilendiklerini söylediler. Tabii ki bu benim deneyimim. Aksini iddia eden de olacaktır.
T-Soft'u forumda yerin dibine geçirmedim ayrıca. Olanları söyledim. Kaç kişi de bana katıldı. Yıllanmış üyeler var burada. Sizin kadar olmasa da bizim de tecrübemiz ve yaşımız var. Firmanızın arkasında durmanız, forumda bize katılıp bize bilgi vermeniz muazzam derecede güzel. Fakat gerçekler ile yüzleşebiliyor olmak da bir liderin vasfıdır. Ve gerçekleri bu konuda bulabilirsiniz. İftira attığımı düşünmüyorum. Genelde deneyimlerimi paylaşırım. Kaldı ki benzeri şeyleri yaşayan kişilerin konuya katılmış olmasını es geçemezsiniz. Bizler ar-ge ekiplerinize pek çok alanda öneri sunduk. Fakat yanıt alamadık. Bunları forumdan başka nerede dillendirebiliriz ki?
Bunları değerlendirdiğinizde bir konu daha açalım. Diyelim ki; "biz hakkımızı aradık. Sesimizi duyurduk ve T-Softa şu özelliğin eklenmesinde rol oynadık. Yerli yazılıma katkıda bulunduk."
Yanıtlarınızdan ve ilginizden ötürü teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Umarım sisteminizin iyileşmesinde katkısı olur. Umarım diğer üyelerin de şikayetlerini bizzat görüp farkındalık yaratırsınız.