Altyapınız altın fiyatlarının güncellenmesine müsade etmiyor. Altın satan müşterime altın fiyatını güncelletmeyen altyapı satan bir satış personeliniz var. "
Bunu izah edeyim: Ürünün para birimini ONS yaparsınız, Para birimleri kısmında ONS karşılığını girersiniz. 1 ONS = 100 Lira olsun.
Ürününüz 20 ONS ise, müşteri bunu 2000 TL olarak görür. Siz ONS değişimlerini tek bir noktadan yaptığınızda tüm ürünlerinizin fiyatı güncellenmiş olur.
Eğer isterseniz bunu APİ ile de yapabilirsiniz, web servislerimiz var, herhangi bir servis sağlayıcı ile anlaşır, ONS fiyatlarını küçük bir script ile sistemimizde güncelleyebilirsiniz. Çok sayıda takı satan müşterimiz bulunmaktadır.
En başta Türkiye'nin en büyük altın üreticisi İstanbul Altın Rafinerisi'ni sayabiliriz.
www.GramAltin.com
Destek ekibimiz 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı bir süre önce, günün 24 saati bize telefon ile ulaşabiliyor ve destek alabiliyorsunuz, eğer destek uzmanı telefonda çözülemeyecek, takip gerektiren bir konu ise talep kaydı açmanızı rica ederler. Böylece konunun takibi yapılır. Gönül ister ki her müşterimizin hayal ettiği her şey yapılabilsin, ancak maalesef bu mümkün değil.
Eleştirirken şunu diyebilirisiniz, bu firma satıyor ve sattığını teknoloji geliştirmeye harcamıyor bu yüzden yazılımı ihtiyaçları karşılamıyor, ancak böyle de değil, 220 çalışan ve 140 ar-ge personelinden bahsediyoruz, 20 doğrudan destek uzmanı 25 ar-ge destek (destek + arge faaliyeti) gelirlerimiz ile hizmet kalitesini yükseltiyor ve teknolojimizi geliştiriyoruz.
Ürün fiyatları ve yenileme konusunda da eleştirileriniz oldu. Rica ediyorum, e-ticaret yazılımı satan siteleri inceleyin, ilk satış bedeli dışında yıllık yenileme bedelini yayınlayan kaç tane var bir bakın. Biz şeffaf olarak her ikisini de yayınlıyor, müşterimizi kesinlikle yanlış bilgilendirmiyor ve rızası var ise satış yapıyoruz.
Ürün fiyatları üzerinden eleştirmenizi de hakkaniyete uygun bulmuyorum, biz Türkiye'de yazılım ekosistemi gelişsin büyüsün, çeşitlensin istiyoruz. Fiyatlarımız diğerlerine kıyasla yüksek evet, bu sayede forumlarda bir çok arkadaşımız biz size daha uygun fiyata çözüm üretelim diye teklifler ile geliyor sizlere. Biz en dip fiyatı verseydik bu ülkede yeni bir e-ticaret yazılımı var olabilir, gelişebilir miydi. Kendine güvenen genç bir yazılımcı arkadaşın önünü kapatmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum. Biz sattığımız bedeller ile daha nitelikli iş gücüne ulaşarak, daha hızlı teknoloji geliştireceğiz, bir yandan da sektöre yeni girmek isteyenler için bir alan oluşturmuş olacağız.
Bu forumda bulunan arkadaşları destekliyor ve emeklerinin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımız kendilerini geliştirecekler, burada hem müşteri bulacaklar, hem ekip oluşturacaklar, birlikte şirket kuracaklar, aralarında inşallah çok başarılı şirketler olacak, hepimiz gururlanacağız. T-Soft sizin düşmanınız değil arkadaşlar, abiniz, arkadaşınız olarak değerlendirin. Size hiç bir zararı yok.
Biz bir hayalin peşinden koşuyoruz. Türk yazılımını dünyaya duyuracağız. Bizim gibi düşünen başka oluşumlarla birlikte başaracağız bunu. Gelirimiz ile iş arkadaşlarımıza hak ettiği maaş imkanlarını sunacağız, sağlık sigortası, özel izinler, etkinlikler gibi imkan ve desteklerle emek vereni destekleyeceğiz. Sadece İstanbul değil, Anadolu'yu bir ar-ge merkezi yapacağız. Binlerce yazılımcımız memleketlerinde, köylerinde yaşayacak ve bizim kampüslerimizde teknoloji geliştirecek. Şu an Kahramanmaraş Teknokent'e giderseniz 120 arkadaşımızın olduğunu göreceksiniz.
Bütün bunları size rağmen yapmayalım, sizin destekleriniz ile, yapıcı eleştirileriniz ile yapalım. Hep birlikte başaralım.
T-Soft'u forumda yerin dibine geçirdim buna rağmen bu kadar büyüdüler diyeceğimize, onlara ar-ge önerdim, yol gösterdim, tavsiyede bulundum, yazılımlarında bir çok geliştirmede benim önerilerim dikkate alındı diyebilsek ne güzel olur.
Sevgiler