acilwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerler gayet iyi,

4bin tl gibi bir fiyata rahatlıkla 2. el olarak satılabileceğini düşünüyorum
fatih_buda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i3 9.cu nesil.4 grafik 16 ram arkadaşın dediği gibi 4-5 arası diye düşünüyorum bende.
fullmanyak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı belirleyip satmadan önce laptop bakın bence, benim laptop' un klavyesinin bir harfi basmamaya başladı. İyi bir sistem olmadığı için yaptırmayıda mantıklı bulmadım. Yeni laptop alayım dedim, ee almışken işimi görecek bir şey olsun dedim fiyat direk bütçemi aştı. Kablosuz klavye ile devam ediyorum şuanda.
mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikler gayet iyi, iyi araştırın ölü fiyata satmayın.
Bunun gibi sistemi tekrar almak istesen 4-5 e alamayabilirsin.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4.700 TL yazıp beklenebilir. Aynı ekran kartlı daha güncel sistemlerin sıfırı 5 bin tl civarında.
prowebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laptop alayım dedim, fiyatları görünce vazgeçtim. Elimdeki 6 yıllık emektarı tamire götürüp eksiklerini giderdim. Bu gidişle herhalde bi 5 sene daha devam bununla
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Temiz bir laptop buldum fakat elimdekini satamadan alamam malum. Fiyat konusunda benim gördüğüm 5 altı gitmemeli. Monitor çok iyi değil ama ikinci el piyasası 900 civarı ve klavye kulaklık hediye etmeyi düşünüyorum. Böyle bakinca 6000TL satmak istiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi sattıktan sonrası alması çok zor oluyor inşallah sorun yasamam ya