Merhaba,
Hali hazırda tekstil firmamızın üretmiş olduğu bornoz, havlu ve terlikler bulunmakta.
Tektsil ortağımla birlikte yapmış olduğum işlerin %100 pamuk ve kaliteli ürünlerinin olmasıyla güvencemiz tam.
Yalnızca bir kaç ufak problemle karşılaşmaktayız.
1. Üretim fabrika anlaşması.
Hali hazırda fabrikamız bulunmadığı için zaman zaman konuşabildiğimiz fabrikalarla iş başına anlaşma yapmaktayız.
Bunun yerine kalıcı bir anlaşma ile üretim hanemizin netleşmesi hem fabrikacı tarafından hem de üretici olan biz tarafından çokça fayda sağlar.
2.Kargolama aşaması.
Konu maddesel ortamda bulunan ürünler olduğundan kargolamada da aynı şekilde anlaşma yapabileceğimiz firmalar olması hem alıcı tarafından hem üretici tarafından hem de kargo firmalarınca çokça fayda sağlar.
3. Üretim kaynağı.
Her türlü bilgi birikimini hakimiz direkt olarak tekstil uzmanımı kanadan mezun olup geçmişi de bir o kadar tekstil üzerine kurulu ancak finansal kaynak veya üretim desteği açısından eksiklerimizin olması bir engel.

Hali hazırda SewilLine tekstil firması ile birlikte yeni Markamızla pazara tekrardan giriş yapacağız.
Yani destekçimizin ya da ortağımızın pek bir uğraşı olmayacak.
Hali hazırda üretim denizli de olup izmir bölgesinde market açılışını yapmayı düşünsek de olumlu dönüşlerle her ilden fabrikalarla anlaşmaya meyilliyiz.

Gelecek haftalarda belirli toplantılarla yurt dışı mağazaları ve pazarları ile görüşeceğiz ancak bu aşamada gerekirse finansal ortak gerekirse de destek hem bizim açımzdan hem de destek açısında bizlere katkı sağlar.
Hali hazırda dünyanın en iyi havlu üreten ülkesinde bulunmamızında vermiş olduğu referansla bu konuda çokça ilerleme kaydedebileceğimizi düşünmekteyim.
Bu konuda destek sağlayabilecek olanlar ya da işe ortak olmak isteyenler ulaşırsa sevinirim.
iletişim için: 05306458972
Hali hazırda üretilip satılmış olan örnek ürünler: