yanlış anlamam hocam merak etmeyin. Aynı fikirdeyiz bu fiyatın karşılığını alabildiğiniz bir hizmet anlayışı yok ortada. Hepimiz hemfikiriz. fakat scriptlere güvenerek insanların karşısına çıkmak da pek doğru değil. sağlam bir ekip ve sağlam bir altyapı en iyi çözüm. sizin binlerce müşterinizi memnun etmek için emek verecek insanları bulmak çok zor. herkes parasını alıp kenara çekiliyor. tam tıkırında çalışan bir altyapıyı elde etmek için özel yazılım şart. tsoftun verdiği hizmet ne kadar hizmet tartışılır. ve şuan onu tartışıyoruz

tsoft tercih etmeyi düşünen arkadaşlara bir nebze fayda sağlamıştır konu.
Yüksek bir müşteri kitleniz varsa bence düşünmeden böyle bir işin alt yapısını kurmanızı öneririm. Burada konu tamamen kazanç olarak söylemiyorum. Destek alma ve müşterileri memnun etme konusunda daha başarılı olabilirsiniz. Mesela benim müşterilerimi memnuniyet konusunda ürünü teslim alsalar bile ürün fiyatı ucuzsa iade istiyorsa gözüm kapalı yapıyordum. Ay sonu %10 zararım oluyor bu konularda. Ama o müşteri elbet bir gün geri dönüyor. Bu yüzden bu konulara çok dikkat ederim. Yarın markete gittiğimde alışveriş sepetimim dolu yada boş olması tamamen müşteri memnuniyetine bağlı olduğuna inanırım)
Hocam öncelikle sizin yazdıklarınıza cevap vermek istedim. Forumda satılan eticaretlerin % 75'ini inceleme fırsatım oldu. Gerek satın alıp sorun yaşayan dostların, gerek ücretli düzenleme olarak gelen insanların ürünleriydi. Makarna php diyelim bu yazıda. Makarna makarna değil. Makarna çorbası. Güvenlik sevgili " Can DEĞER " in dediği gibi Allaha emanet security. Tasarımlar ile göz boyamalardan başka birşey değil işin gerçeği malesef bu. İsim yada ürün adı vermeyeceğim. Bir geliştirici gözüyle inceledim ve hepsi vasatın altında malesef. 2 aydır kendi eticaret sistemimi yazmaya çalışıyorum ve hala şuan giriş güvenlik aşamasındayım. İnsanlar 1 ayda eticaret scripti yapıp piyasaya sunuyor
.
Tabi ki bazı scriptler öyle malesef hazır panellere tasarım giydirmeler falan. Dediğiniz gibi hazır kütüphaneler.. Bir gün laravel veya codeigniter de açık çıksa tüm satılan ürünlerde sorun olmuş olacak. Peki siz fark edene kadar köprüden sular geçmiş midir? Tabi ki bir gün böyle sorunlar gelecektir. Bulanlarda ifşa olmaması için söylemeyip ilgili altyapıyı kullanan siteleri zor durumlarda bırakacaklardır. Sonuçta kaynakları herkese sunulan kütüphaneler ne kadar güvenli bekleyebiliriz ki. Ama güzel 1.2 script kullanıyorum o kadar saldırı vs yapan oldu açık arayanlar oldu bir sorun yaşamadım. Projeniz de başarılar dilerim. Sabah sabah fazla iş olmuyor muhabbete katılayım bilgim varsa veriyim bilgim eksikte tamamlıyım istedim.