Tsoft şu mesajı görse yeter
Teşekkür ediyorum birebir katılıyorum görüşlerinize. Ortam dosyasından bahseden bendim bu arada. Elin adamının gönüllü yazdığı kodu Türk müşteri 25 bin TL ye yaptıramamış mesela. İronik.
Sürünün başındaki nereye giderse arkasındakilerde onu takip eder. Kült dedik. Firmalar isimlerini duyurmuşlar. Komşu geleneği gibi düşünün. Bir ürün alıyorsunuz bunu komşunuz görüyor soruyor gidip oda alıyor vs. Keza fenomen adı altında belirtilen eticaret ile uğraşan kişilerinde reklamı ile müşteri hazır hale gelmiş oluyor.
Düz mantık bu adam bunu kullanıyorsa bir bildiği vardır. Gidiyor alıyor ama işte pisa kulesi gibi dıştan göründüğü gibi değil. İçerisi boş. Üstünde bir yemek alanı bu kadar. Asansör ile çıkmak 10 merdivenlerden çıkmak beleş tabi oradanda çıkmaya gözün yerse.
Benim tavsiyem şu olur. Opencart. 200'den başlayıp 3000'e kadar sınırsız kullanım satışı yapılan ürünlerden kat be kat daha iyidir. Çünkü adamlar yapmış aga. Tema motoru mvc yapısı. Tamam geliştirme kısmında biraz kanser ediyor

ama binlerce TL vermektense yada opencart'ın yanına yaklaşamıcak ürünlere para vermektense kur opencart'ı geç. İnternet çağındayız. Hiçbirşey bilmiyorsan nasıl kuruluyor aç bak. Herşeyi geçtim modüller satılıyor zaten. İhtiyacın olanı al kur. Neyse çok uzayacak mevzu.
Gerçi son olarak geçenlerde gördüğüm birşeyide eklemek istiyorum

Kendi eticaret sistemimiz diyip opencart admin paneline tema giydirip eticaret sistemi diye satanı da gördüm
Bunun bir benzerini yine opencart üzerinden başka birisi kurumsal firma sitesi ürün destekli vs gibisinden satıyordu.
Daha fazla konuşmim. Çok konuşuyorum diye tartışma yarattığımı düşünüp uzaklaştırıyorlar

Sevgiler, saygılar.