yanlış anlamam hocam merak etmeyin. Aynı fikirdeyiz bu fiyatın karşılığını alabildiğiniz bir hizmet anlayışı yok ortada. Hepimiz hemfikiriz. fakat scriptlere güvenerek insanların karşısına çıkmak da pek doğru değil. sağlam bir ekip ve sağlam bir altyapı en iyi çözüm. sizin binlerce müşterinizi memnun etmek için emek verecek insanları bulmak çok zor. herkes parasını alıp kenara çekiliyor. tam tıkırında çalışan bir altyapıyı elde etmek için özel yazılım şart. tsoftun verdiği hizmet ne kadar hizmet tartışılır. ve şuan onu tartışıyoruz tsoft tercih etmeyi düşünen arkadaşlara bir nebze fayda sağlamıştır konu.

alibulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama fiyatlar sanki biraz uçuk gibi. Forumda 200 - 1000 tl arası satılan scriptler de bile güvenlik konusunda çok nadir sorunlar çıkmakta. Ek düzenlemeleri parça parça yazdırıp işinizi bir nebze de olsa kendi elinize almış olursunuz. E ticaret paketlerini inceledim ama 18 bin tl edecek bir şeyler göremedim. Birde yıllık ücretler vs derken kendi açımdan bu paraya gerçekten değeceğini düşünmüyorum.