stresten uzak durun.
alerji testi yaptırın ve doktorun yasakladığı gıdaları yemeyin.
beslenmenize dikkat edin.
Ellerinde egzaması olan birisine her yıl polen satıyorum. Çok iyi geldiğini söylüyor. Bir araştırın hocam.
Hocam eczaneden ketoral alıyorsun o bölgeye uyguluyorsun.
Her şeyi denedim 3 aydır Clear Clinical Strength kullanıyorum. Bu konuyu görmesem egzama problemim olduğunu unutmuştum. Bende bu şampuanı öneriyorum benim için çözüm oldu
Doktora gidin. Önce bi neden kaynaklandığını öğrenin, ona göre çözüm ararsınız. Her bulduğunuzu kafanıza sürmeyin. Örneğin bende 10 senedir sigaradan kaynaklı egzema var, nereden aklınıza gelecek sigarayı bırakmak. O yüzden doktora gidin incelensin ona göre çözüm üretirsiniz.
kesinlikle doktora gidin hocam her cilt farklıdır çözümü uygulanması gereken ilaç farklıdır. Ben de aynı sorundan ketoral kullandım ama yanında iki adet de merhem kullandım kesin çözüm oldu.
Dalton marine cosmetics sitesinde Jordan serisi sadece egzama ve sedef için üretilmiş Alman malı şampuan var, kesinlikle denemelisin.
Önerileriniz ve konuma vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. En mantıklı yol olarak şöyle düşündüm; bir cildiye doktoruna gidip görünmeyi tercih edeceğim. Bazılarınıza yararlı gelen şeyler benim cildime daha kritik sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple temkinli davranmayı hedefliyorum. Alerji testi de yaptırmayı düşünüyorum. Çoğunlukla alerjiden doğan bir durummuş.