Aşıya güvenmiyorum neden çünkü o kadar zekiyim ki yıllarca bunun eğitimini aldım neyin covid e fayda edeceğini biliyorum zaten covid movid de yok ölenlerde ölecekleri varmış ölmüş takdiri ilahi zamanı gelen gidiyor hebele hübele ilkokulu zor bitirip lise hayatı boyunca derslerden bu kadar kaytardıktan sonra elinde sadece iki tane instagram paylaşımı aşı olmamayı savunmak ilginç gerçekten. Aşı olmayan bence yaşamasın sokağa çıkmasın, sinemaya gitmesin, maç izlemesin bir çok yerden soyutlansın.
Yani ben aşı olmuyorum sana ne zararım var diyen çok zeki arkadaşlarada cevaben evet bana bir zararın yok 1.5 yıldır tek vir yardım dahil almadan evine ekmek götüremeyen binlerce esnafa zararın var yarın bir gün tekrar bir kapanma olduğunda onunda vebalini alıyorsun. Sağlık bakanı, hükümet süreci çokmu iyi yönetti hayıt ama tek doğruları var o kadar aşıyı süs olsun diye getirmediler son 5 günün vaka sayısı belli vakaların yüzde kaçının aşısız olduğuda belli daha ne zorluyorsun o güzel beynini ilginç gerçekten