öyle aşı olmuyorum diyenler var ya bişey yaşamamışda ondan, teyze oğluda aşı olmucam saçmalık falan diyordu,sonra virüsü kapmış,karantinadan bile kaçtı eve gelmiş bide teyzeme annem benim diye sarılmış,teyzemde yaşlı olduğundan aşı olmaya korkmuş oda aşı olmamış bu yüzden annesine virüs bulaştırdı ve 1 hafta içinde kadın virüsten vefat etti,şimdimi ne yapıyor,zır zır ağlıyor annem benim yüzümden öldü keşke aşımı olsaydım karantinadan kaçmasaydım diye ,
kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün ya sizin yüzünüzdende virüs bulaştırdığınız bir yakınınız ölürse,kaldıkı bütün hastalıkların çoğunun aşısı var ilkokulda bile aşı olan insanlarız bu aşı karşıtlığı moda oldu ama çok saçma bir moda,siz belki hafif atlatırsınız ama ya virüs bulaştırdığınız atlatamazsa sizi vijdan azabı öldürür bu seferde,milyarlarca insan aşısını oldu ,aşı yüzünden ters bi durum olacaksa milyarlarca insana olacak zaten onlardan biride siz olursunuz korkmayın aşınızı olun derim
bir de şu var anne ben kahveciyim aşını ol ne olur ne olmaz deyip annesini aşılattı. aşı oldu kadın 2 saat sonra fenalaştı ve bir gece hastanede yattı ertesi günü öldü. bunlar da dövünüyor annem bizim yüzümüzden aşı oldu öldü diye.
kepçelerle günde yüzlerce cenaze gömerken verileri sakladılar bakan 50 kişi öldü türkiyede dedi istanbul belediye başkanı çıktı sadece istanbulda dediğinizden daha fazla kişi dedi. şuan ben çevremde bir tek hasta görmüyorum bas bas bağırıyorlar vakalar arttı diye. inandırıcılıkları yok.