Arkadaşlar gelişme gibi değil ama umut olacak inşallah azure destek yazmış. bu yüzden desteğiniz önemli bastıracağız.
Merhaba İzzet, Cevabın için teşekkürler! Gönderdiğiniz her e-postayı ayrıntılarıyla okuyorum, merak etmeyin! Konuyu mühendislerimizle paylaştım bakalım bir şeyler yapabilecekler mi? Bence en iyi seçenek Teknoclouds'un etki alanlarınız için idari irtibat kişisini değiştirmesi ve böylece biz de EPP kodlarını doğru e-postalara gönderebilmemiz olacaktır. Teknik destekçi olduğum için daha ne söyleyeceğimi bilemiyorum, bu tür hukuki konularda pek karar vermiyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu kadar anlayışlı ve hoş bir ev sahibi olduğun için teşekkür ederiz,
Yapmamız gereken
v-buteja@microsoftsupport.com buraya ve azure destek ekibine destek talebi iletin wildwestdomains domain whoislerini doğrulayamıyor, siz sahibi değilsiniz diyor domainlerimizi aktarmıyorlar diyip, teknoclodus'un kaçtığını
whois bilgisi doğrulanamayan domainleri wildwestdomains.com an yetki alarak azure resellerine aktarmaları söyleyin. Azureyi yönlendiricez bu şekilde onlarda doğrulanamayan domainleri bize reseller üzerinden devredecekler başka yolu yok icann a göre yasakmış çünki whois bilgisi doğrulanamayan domainlerin devri.
@Adanada; @volera; @SeOnline; @senturksun; @CanDostu; @minigaindev; @BariscanAydin; @JeTTe; @Hastesi; @WebGun; @ErN3sto87; @kesicilker; @asihack; @asiajans; @Elassar; @maskeLiGenc; @furkanture; @eviL; @DeSh; @musicmen; @DieseLLL; @kcokol; @Canmemis; @ZetDizayn; @musicmen; @alemburda;
@TurkGladio;
@burakmehel; @Demoktrat;@TrgySylr; @ilkay_;
@tmvcit; @mcsoft; @
vocaldeep;
Hocam bendeki domainler panelimde ve siteler aktif halde, ama transfer kodu alamıyorum sadece. Önceden alıyordum transfer kodu gelmişti ama bu domainleri ileride alırım dedim kodlar geldiği için, şu an o kodlarda çalışmıyor. Bu denediğinizi mi yapayım yine de, yoksa bu domainleri başka yere yönlendirilmiş olanlar için mi?