Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Ticari karttan bahsediyorsunuz. Ben onu demiyorum bireysel kartta sonradan taksitlendirme..
210.15TL harcamanizi her sey dahil 73.40TL'lik 3 ay taksite bolmek ve kesilecek ikinci ekstrenizde odemeye baslamak icin BOL 92 yazip 3340'a yollayin. Faiz %1.98(vergiler haric) Toplam Tutar 220.21TL. SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 3342'ye ucretsiz gonderebilirsiniz. Gibi 😅 12takside bölünebilir ama neden faize girmek zorunda insanlar
Bu mesaj cep telefonu harcaması için gelmeyecektir. Fakat konunun bu olmadığının farkındayım. Ben de maksimum 6 yapılabiliyor olması taraftarıyım.
Hayatımın hiç bir döneminde cep telefonumun üstüne titremedim. Çok zengin olduğumdan değil, bir şekilde alabiliyor olduğumuz için böyle davrandım. Günümüzde ise yine aynı davranmaya devam etsem de arada telefona bir şey olursa zor alırım düşüncesi aklıma gelmiyor değil.
Kısacası telefon fiyatlarını alınabilir seviyeye çekemiyorsak, maaşları telefon alabilir seviyeye getiremiyorsak en azından makul taksit seçenekleri ile bankalara haraç vermeden alınabilir seçenekler oluşturulmalıdır.