İyi geceler,
Öğüt vermek için daha çok gencim ama bu konuda oldukça tecrübeliyim diye düşünüyorum..
Övünmeyi hiç sevmem özür dilerim bunları sadece örnek olması için anlatmak istiyorum: 30 yaşına gelmiş hala bu dünyadan bu hayattan bir şeyler bekleyen var.. komik gerçekten.. Kaç yıllık dünya kime ne vermiş ki size versin? beklemeyin abi aklınızda ne iş varsa kurun nereye gitmek istiyorsanız gidin ne yapmak istiyorsanız yapın. Ben şu 1 yıla kadar 22 yıl boyunca bomboş yaşadım hiçbir şey öğrenmedim hiçbir iş yapmadım 1 gram çalışmadım. Burada tanıdığınız kadar iyi bir Barış hiç olmadım olmakta istemedim. İşim gücüm kız tavlamak oyun oynamak yiyip içip gezmekti.. Ne sevenim vardı ne sevdiğim.
Ama 2020 yılının sonundan beri 22 yılı telafi etmeye başladım telafi edebileceğime inandım ve gerçekten başardım. Yaklaşık 2 yıldır hayatımda her şey kusursuz. Ailem ile aram kusursuz. Bir sürü abi kardeş dost edindim. İşim gücüm halim vaktim yerinde çok şükür. Okumadığım bir yazı öğrenmediğim bir bilgi yok. Bir çok konuda az da olsa bir fikir sahibiyim bir şeyler üretip başarabiliyorum. Çünkü düşünmedim beklemedim. Bilgi nerdeyse iş nerdeyse koştum gittim buldum çabaladım öğrendim ve hala da öğrenmeye devam ediyorum. Bu süreçte her şey çok güzel olduğu gibi aksi durumlar da oldu tabi ama 1 şey kötü gittiyse 5 şey güzel gitti.
Sözün özü: Beklemeyin.. yapmak öğrenmek istediğiniz ne varsa peşinden gidin. Hayat sizden bir şeyler bekliyor siz hayattan beklemeyin.