sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"İnternet çağında yaşıyoruz kalkıp hala böyle boş beleş gizli saklı iş yapmaya çalışan insanlar var. Sanıyorlarki bildikleri şeyi doğuştan öğrenmişler veya onlar tek öğreniyor böyle dar düşünceler ile kimse kusura bakmasın bir gıdım yol ilerleyemeyiz. Adamlar seo konusunda çığı açmış, çok farklı teknikler,araçlar geliştiriyorlar biz ise "Sitem index almıyor" gibi sorular soruyoruz."

Bu mesajdan sonra diyecek kelime bulamadım. Ya yazdığınızı okumadınız ya anlamadınız.

Forumda yardımlaşma evet düşük seviyelerde..
Bu demek değil ki bilgisisiz yada konuyu bilmiyoruz..

Konunuzu gördüm bilgim vardı , okudum cevap yazmadan önce internet çağındayız dediğiniz gözümün önüne geldi..

Araştırın diyerek konudan ayrıldım. Burada kimse neden size bedava hizmet versin ki ? Burası web master platformu diye biliyorum..

Sözde SEO cular diye hitap ettiğin adamları yukarıda postta okudum adamlar elinden gelen bazı şeyleri ücretsiz konu açmış..

Son.
hocam siz bence yazdığımı iki kere okuyun sindirin sonra cevaplayın isterseniz. Burası web master platformu evet. Webmaster dediğiniz kişiler herşeyi paraylamı satıyorlar ki ücretsiz niye versin diyorsunuz ? Ben kimseden bir hizmet veya özel bir şey beklemedim. Sadece daha önce kullandıkları program hakkında görüşlerini merak ettim bana "evet" veya "hayır" demeleri yeterliydi. Şimdi siz söyleyin bunun neresi ticaret? Bunu sormam için bile para mı vermem gerekiyor?

İnternet çağındayız evet, bilgisi olan zannediyor ki bilgi sadece onlarda var fakat öyle değil "İNTERNET ÇAĞINDAYIZ" aklınıza gelmeyecek kadar kaynak var. Herkes istediği bilgiyi er yada geç bulur bu demek değildir ki bilgi sadece 1 kişiye hitap edilen birşeydir.

Sözde seocular kendini çok iyi biliyor hocam onların kim olduğunu ben değil r10 kullanıcıları kendileri görüyor. Siz konudaki asıl ana fikri anlamamışsınız be hocam benim demek istediğim kimin yardım ettiği etmediği değil. Ben zaten aradığım sorunun cevabını bir çok kaynakta buldum sadece bizden birinin görüşlerini merak ettiğim için sormak istedim. Burada anlatmak istediğim mesele "sitem index almıyor" sorusuna bile ücretli destek verebilirim diyenlerin olmasıdır. Bu kadar basit bir şeyin bile ticaretinin dönmesi hangi ahlak kurallarına sığar ? Search console ekle bir iki çöp link çık sonra ücret al. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok, ama 5 DAKİKALIK bir işlem için bile ücret almak sizin vicdanınıza sığıyorsa diyecek bir şeyim yok. Bunun yerine sizce " siteni search console ekle ve bir iki facebook linki çık" cevabı daha doğru değil mi?

Belki yanlış anlarsınız diye söyliyim burada "sitem index almıyor" basit bir örnek!