beratgner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle kendim ybs bölümü okuyorum ve tamamen zaman kaybı olarak goruyorum okul işini. profilinize baktıgımda zaten aktif olarak seo işlemleri vs yapıyorsunuz. bu konuda bir firmaya asgari ucretten bile başlasanız 4. yılın sonunda uniden mezun olsanız bile kazanamayacığınız meblalarda maaşınız olacağı kesin. bunun yanında gereksiz derslerle kafanızı yormayacaksınız. ben suan hedeflediginiz bolumun 4. sınıfına gectım alttan 1 adet yonetım dersim var sadece. bolum cok zor degıl fakat yonetım dersleri falan cok tefferruatlı oluyor. açık ogretimden ybs bolumu okuyabilirsiniz. 2 yıllık bolum okumanız yerine de hiç okumamanızı tavsiye ederim. tercih sizindir tabiki saygı duyarım. bolumle vs. kafanıza takılan soru varsa pm atabilirsiniz. iyi forumlar.
hocam haklısınız bu nedenle okulu ve dersleri zamanımın küçük bir alanını kapsamasını istiyorum, bu nedenle bana yakın, maddi manevi pek zorlamayacak bir üniversiteyi tercih ediyorum. özeleştiri yapacak olursam bu sene hiç çalışmadım desem yeridir ve önümüzdeki sene çok çalışıcam dersemde kendime yalan söylemiş olurum, bu nedenle en azından tecrübe edinmek ve kendimi geliştirmek açısından yatkın bölüm olan dijital pazarlamayı tercih ediyorum. ek olarak şuan seo veya dijital pazarlama uzmanı değilim başlangıç aşamasındayım yorumları için herkese teşekkür ederim.