Sözüm size hatta sizin gibilere hiç değil hocam

Kendine seocu dar dişiler yüzünden gerçtekten Tr'de çok geride kalmışız. Yabancı forumlarda adamlar şakır şakır gsa, money robot, rankerx gibi yazılımları nasıl kullandığını faydasını zararlarını anlatıyor ama Tr kaynağa baktığında en fazla ulaşacağın max seviye "backlinkler çok iyi hea başka bir şey yapmana gerek yok"

Ben zaten genel olarak bir araştırma yaptım gsa'dan memnun olmayan çok çok az kişi gördüm ama yinede bizden birine sormak istedim. Halbuki kafalar biraz değişse, sinsilik biraz kalksa görecekler bilginin üstüne bilgi koyarak neler çıkacağını ama kimse yanaşmıyor malesef.
Türk insanının büyük bir kesiminde ben her şeyin en iyisini bilirim zihniyeti var, bu her sektör için geçerli.
2011 yılından bu yana SEO ile iyi kötü ilgileniyorum, kendimi hiç bir zaman SEO uzmanı olarak görmedim, böyle bir iddiamda yok.
Aksine her gün yeni bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum çünkü SEO tecrübeyle - deneme yanılma yoluyla geliştirilebilen bir şey.
Adam backlink satıyor, konusunda manuel çalışma demiş, rapora bakıyorum Money Robot ile çalışma yapılmış.
Müşteri geliyor hocam sen anlarsın ne ile yapılmış bu diyor, Money Robot diyorum çünkü bu blogların hepsi o programa ait.
Kişi aksini iddia ediyor, Money Robot benzeri özel bir yazılım kullanıyoruz

Kardeşim program kullanıyorsan kullanıyorum de, ama diyemez çünkü satışları düşer.
Benim konumlarımda her şey şeffaf, aldığım belli sattığım belli, vicdanım da rahat.
Olmayanlara Allah kolaylık versin.