acilwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski forum kültürü artık neredeyse bitti, bizim bu kültürü yeniden yaşatmamız lazım
Wikipedia backlink para ile satılırken ben 4 yöntemi videolu şekilde anlattım burada da paylaştım.
Farkı bir konu paylaşıyorum, adam sitenizin backlink ağı güzel fakat profesyonel hizmet almak isterseniz yardımcı olayım diye iğneleyici mesaj atıyor.
Site olarak düşündüğü site de imzamda yer alan site de fakat benim Paravanlarda dahil olmak üzere 20 tane sitem mevcut.
Böyle durumlar olunca da insanın bir şey paylaşma hevesi kalmıyor.
Benim YouTube'dan para kazanma hedefim yok, SEO konusunda kaç kişiye hitap edeceğim ki para kazanayım?
Yıllarca bu forumda Behance, Tedx, Onedio gibi backlinkler satıldı hala daha satılıyor.
Video çekiyorum bu tarz Sosyal Profil Backlinkleri nasıl indexletilir diye yani daha fazla faydası olsun diye, saçma sapan adamlar konuya mesaj atıyorlar.
Konuya mesaj atan adam da 3 farklı domainden 40K backlink almış, sitesi de 3 kez hacklenmiş
Ne diyeceksin ki şimdi?

xapollox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi hocam gsa almayı düşünüyorum ama biraz tereddütlüydüm, yanlış bir karar vermek istemiyorum çünkü masrafı biraz tuzlu. Bunun için daha önce bunu kullanmış/hala aktif kullanıp paket satan hocalara sorayım dedim ( 12 kişiye sordum) 1 i cevap verdi oda henüz kullanmadığını belirtti. Hepsine sorduğum tek soru ise şu " Programdan memnunmusunuz " yahu bir evet veya cevabı yazmak bu kadar zor olmamalı.
GSA'yı 6 aydır aktif olarak kullanıyorum.
Sana listede verebilirim fakat dediğim gibi konunuzu görmedim.
GSA blog backlink konusunda Proxy eklendiğinde çok iyi iş yapıyor fakat Wiki, Forum ve diğer fonksiyonlarını kullanmıyorum, kullanmayı da çok bilmiyorum.
Ben bu programı Paravan sitelerime Blog Backlink kasmak için kullanıyorum, arada 3-5 zararlı çıkıyor, onları da düzenli kontrollerle temizliyorum.
Programa verdiğim para şimdiye kadar parası çıkarttı ama kullanımı zor bir yazılım, bilginiz olsun.