Uğraştığım sektör ağırlıklı olarak seo. Kendimce bir yere gelmiş bu güne bu gün kimseden destek almadan kendi kendimi geliştirerek birşeyler başarmış biriyim. Geçenlerde bir program satın almaya karar verdim. Satın almadan önce biraz araştırma yapıyim en azından kullanan varsa onların fikirlerini aliyim dedim. Kendine seocu hocalarımdan 1'i bile sağolsun geri dönüş bile yapmadılar

Ticaret yapmaya kalkışsak saniyesinde geri dönüş yaparlar ama iş yardım etmeye gelince boşver modunda hareket ediyorlar. Yardım dediğimede bakmayın onlardan beklediğim tek cevap "iyi" veya "kötü" yorumu. Başka bir şey değil ama ne hikmetse 1 üye bile ne whatsapp'tan nede r10'da geri dönüş yapmadı.
Allah kimseyi bu kendine seocuyum diyen adamların eline düşürmesin. İnternet çağında yaşıyoruz kalkıp hala böyle boş beleş gizli saklı iş yapmaya çalışan insanlar var. Sanıyorlarki bildikleri şeyi doğuştan öğrenmişler veya onlar tek öğreniyor

böyle dar düşünceler ile kimse kusura bakmasın bir gıdım yol ilerleyemeyiz. Adamlar seo konusunda çığı açmış, çok farklı teknikler,araçlar geliştiriyorlar biz ise "Sitem index almıyor"

gibi sorular soruyoruz.
Merak ediyorum sizin uğraştığını sektörde de böyle insanlar var mı?