Aynısını yazacaktım hocam isabet oldu
hocam kusura bakmayın ama burası acil para bulma forumu değil, herkes gibi sizde elinizden gelen işlere göz gezdirip size uygun olan işleri almaya çalışacaksınız.
Yaş kaç ki almadılar hocam ?
Ne kadar kolay öyle hemen 2500 TL kazanmak
Sizin için sıkıntı olmasa da sizi çalıştıran kişi yaşınız kaç olursa olsun sizin için sigorta ödemek zorunda. Bu gibi durumlar kaçak yapıldığında da sıkıntı çıkarabiliyor.
Başka bir olayı da yaş büyüdükçe insan olgunlaşır. Yazıları yazarken düşünme ve karşıdaki cevabı değerlendirme yeteneği kazanır. Sizin yazılarınıza bakarak noktalama ve yazım kurallarına çok dikkat etmediğinizi görmekteyim. Bu şekilde verilen cevaplar iş görme konusunda sıkıntı çıkartmasa da resmiyetten uzaklaşıldığında benim gözümde sıkıntılıdır. Bu sebeple geri dönüşler de alamıyor olabilirsiniz.
Arkadaşlar benim de acilen 278.644,10₺ kazanmam lazım, yardımcı olur musunuz?
Türkçe hocan kimdi? Cidden hem yaşın küçük hiç mi dikkat etmez insan yazı kurallarına. Nerede gördün her kelimenin ilk harfinin büyük yazıldığını?
Cümlendeki tırnak işaretleri zaten felaket...
İsteyince ne güzel kurallara uygun yazdın hocam.
Kusura bakma ağaç yaşken eğilir.
insanlara yardım etmek yerine Neden küçük düşürüyorsunuz? Dalga Geçiyorsunuz? Veya Linç Ediyorsunuz?
Biriniz Hariç Hiç Kimse Gelip Şurada Yardımcı Olmadı, mesela şunu yapabilirsin diye
..
Gerçekten Yardım Edem 2 Kişi Çıktı İkisinede Çok Teşşekür Ediyorum
@fatii; Misafir;
Neyse Fazla Uzatmak İstemiyorum Hepinize Hayırlı Akşamlar.