Merhabalar,
Forumun bana kattığı yeni ve kaliteli insanlardan bir tanesi daha. Girişimim ile ilgili açtığım konuda girişimime sponsor olan
@MuratCENGEL; beyfendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli yazılımını ve hosting paylaşımı ile bana sponsor oldu ve sitem yayına girdi. Takıldığım ve merak ettiğim alanlarda da çok yardımcı oldu kendisi, çok teşekkür ediyorum tekrardan. Foruma dahil olmam ve bu tarz insanlar ile etkileşime girerek yardımlaşmak açıkçası oldukça mutlu etti beni. Bu açıdan ilk kez bu kategoride Teşekkür konusu açma gayretinde bulundum.
Bu arada kesinlikle reklam amaçlı değil tamamen her şey doğal akışına ilerlediği için yazılım ile ilgili de birkaç fikrimi paylaşmak isterim. Öncelikle kullanımı basit ve açıkçası çok çok fazla her şey detaylandırılmış bu da açıkçası beni memnun etti. Sadece kıyafet değil teknolojik satış ve birçok alanda da satış yapılabilecek bir proje olarak düşünüyorum çünkü varyantlarda bunların kullanılması olağan. Daha önce de erkek arkadaşımın girişimleri vasıtasında birkaç şey konusunda fikrim olmuştu. Bunlardan birisi de sanal pos. Açıkçası bu konuda da çok stabil ve kolay bir panel sunulmuş çünkü çok fazla bu işlerden anlamama rağmen basit bir şekilde sanal posumu da aktif ettim.
En beğendiğim şey ise kesinlikle hızdı. Her birimiz potansiyel müşteri olarak girdiğimiz web sitelerinde hız deneyimine çok dikkat ediyoruz. Ben açıkçası kendisine bol bol teşekkürlerimi sunuyorum, değerlendirmemi de yaparak kenara çekilmek isterim. Buraya kadar okuyan her değerli forum üyelerine de saygılarımı sunarım, sevgiler.