Pazaryerleri kurtarmayabilir. Ama instagram, ve e ticaret siteniz üzerinden para kazanabilirsiniz. Tabi ki kar marjı çok olmadığı için çok iyi optimizasyon reklamlar ile çalışmalısınız.
Aslında hocam, pazaryerleri fiyatlarını normal fiyatlarından daha fazla yazarak aynı karları elde ediyorlar. Trendyol vs. gibi yerlerin sabit ziyaretçileri sanki pek pazar araştırması yapmıyorlar, güvenli diye direkt alıyorlar.
Güvenilir mi hocam ? Bır mudddet sonra adınızı lekelemesin sosyal medyalarınizda ?
Güvenilir ise 25 komisyon güzel para lakin ben olsam garanti ücrete bakarım. Reklam ücretini alırım komisyona hiç girmezdim
En doğrusu o aslında hocam ama sermaye yatırmak gerekiyor ürünlere. Böyle en azından riskin yok gibi.
%25 olması zorunlu mu? mesela %25 indirim verse ve birazda indirimle birlikte fiyatı siz belirleseniz geliriniz %25de kalmaz bence
Firmanın belirlediği fiyatlardan satıp, o fiyattan %25 alabiliyorsun hocam. Gerçi bazıları üstüne fiyat koymana izin veriyor ama bu seferde fatura filan kesme işini sana bırakıyor, yani firma açmak durumunda kalıyorsun.
Mağazası, reklamı, vergisi sizin cebinizden çıkacak sanırım bu şekilde %25 biraz az kalabilir.
Aslında hocam çok büyük, bütün ürünlere reklamlar değil de, fiyatı yüksek olan güzel modellere reklam çıkmayı düşünüyorum. Yani uygun sponsor reklamlarla 200 TL'lik bir üründen 50 TL kazanmak gibi.