Çalışmaya başlayalı 2 ay oldu 0 site ile roketi taktık uçuyoruz.Forumda aldığı paranın hakkını bu kadar veren bu kadar ilgilenen bir insan görmedim.Teşekkürler.
Seowox ile bir projemizde çalışmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oldu.Ben yeni site için çalışma istedim , bunun nedeni ise yeni sitelerde yapılan yanlışlar çok oluyor,gereksiz link alımı,tanıtım yazıları alımı gibi şeyler.Seowox ile 1 aydır çalışıyoruz hergün tepemizde hep bi kontroldeyiz,kendi sitemle ben uğraşmıyorumdur bu kadar

neyi nasıl yaptık , neden yaptık güzel güzel anlatıyor,tabiri caizse balık tutmayı öğretiyor.Birşey sorduğumda yada bir sorunla karşılaştığım zaman onun üstünü kapatmak lafı dolandırmak yerine gayet kısa ve net bi şekilde sorunu nokta atışı söylüyor.Şuanda çalışma şeklimiz görevler üzerine.Görevler yapıldıktan sonra hatalar varsa izah edilip düzenleme yapılıyor.Bir kere hatanızı gördüğünüz zaman,tekrar aynı şeyi yaparken nasıl yapacağınızı biliyorsunuz.Bir nevi seo hizmeti değil de yılların deneyimini satıyor diyebiliriz..Destek konusunda şüpheniz olmasın gece 3te dahi görüşebiliyoruz.Ben çok memnunum , gidip aynı fiyatlara backlink alacağıma , kendime yatırım yapmış oldum.Teşekkürler Seowox
Son Güncelleme : 4 ay itibari ile eticaret sitemizi ve diğer web sitemizi istediğimiz kelimelerde belirttiği süre içerisinde ilk sayfaya getirdi.Şirket olarak hala desteğini alıyoruz , yaptık bitti demiyor.Aldığı para sonuna kadar helal olsun.Teşekkür ederiz.