Öncelikle mesajla destek ve bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.
Bu sabah defterdarlığa gittijm ve görüşmem istenen kişiyle görüştüm. Birisi beni CİMER üzerinden çok para kazanıyor, ürün satıyor, deli para kırıyor diye şikayet etmiş.
Durumu detaylıca anlattım ilgi memura. Siteyi gösterdim. Site zaten benim üzerime değil, sitenin geliri de şu kadar. Sitede tarihi boyunca ürün satışı yapılmadı ve yapılmayacak.
Gelen geliri de zaten hayır için askere gidecek gariban aile çocuklarına bağışlıyoruz (gerçekten öyle) diye.
Adama gelirleri detaylıca gösterdim. Bu kadar tutar için firma açın derseniz açalım dedim.
Adam şikayet olduğu için incelemeyi mecburen yaptıklarını söyledi. Gelirimin ticari faaliyet olarak değerlendirilemeyeceğini, tutarın çok düşük olduğunu, sitenin de zaten benim olmadığını anladığını belirtti ve dosyayı kapatacağını, incelemeye araştırmaya değer bir husus olmadığını belirtti. Dosya kapandı yani.
Tarafıma yada abime herhangi bir cezai yaptırım olacak mı dedim. Yok ya 200 liranın ne cezası olacak dedi. Dosyayı kapattı ve hiç bir işleme gerek yoktur diye tutanak düzenledi. İmzaladı...
Şu an için bir şey yapmaya gerek yok yani. Memur olmam sebebi ile de bu tür şeyleri hayrına da olsa yapma, ne olur ne olmaz dedi. Site zaten üzerime geğildi. Yine de artık ödeme de almayacağım...
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.