Hadi diyelimki aşı olmayanlara yasak konuldu mekanlara sağa sola giremeyecek; kaç esnaf buna uyacak ? Doğru dürüst devlet erbabı uymuyor mevcut yasaklara millet nasıl uysun? Kusura bakmayın hocam herkes ekmeğinin peşinde ben aşı olmadım aşı kartı olmayan giremez diye bir kanun çıksa mekanların %99 u her türlü göz yumar
ek olarak ben aşı olmadım doğru çünkü 2 yıldır evden dahi çıkmıyorum. Aşı olmaya sağlık ocağına gitmeyi bile riskli buluyorum. Çok şükür ailemde dışarı çıkmıyor evimizde zaten dağın başında

saygılarımı sunarım kırıcı bir şey yazmak değil niyetim öyle algılanırsa özür dilerim
esnafa gerek yok hava yolları toplu taaşıma ve avm gibi yerlere giriş yasaklansın zaten ınsanlar otomatik olarak aşı olur bugun bir avm girişin den maske ve hes kodu olmadan giriş yapabiliyor musunuz hayır otobüse de binemiyorsunuz bunu yapan aşı olmadan da giremiyorsunuz derse ülkenin yüzde 90 kısmı aşı olacaktır küçük esnaf alsa da farketmez herkezin yolu birgün avm yada toplu taşıma hava limanı gibi yerlere düşer