ben kendimi anlatayım lise ve ilokul dönemi komple özgüvensizdim karakterimden ötürü degil dış görünüşümden ötürü bi kendi kendime hapisoldugum bir dünyam vardı en sonunda ne oldu ben bunu kendi kendime aşmaya başladım dershaneye gidince herkesle konumsak istedim ama gene yapamadım çünkü insanların sundugu şeyler bana aşırı aptalca geldigi için gene belirli sayıda insan ile konustum sonra bi ara işte calıstım 1-2 hafta insanların kalabalık oldugu orda bence ivme kazandım (dersaneden önceydi bu) dershanede bir kıza teklif ettim red yedim üniversitede aynı şekil red yedim ama şimdi 2yıl birlikte oldugum mutlu bir ilişkim var ve sanırım bunun sonu evlilige gidiyor
kısaca özetlemek gerekirse kabugunu kırmadıgın sürece birşey yapamazsın dostum ben bi örnek vermek istiyorum şu blindID denen bi uygulama vardı onu deshanede felan giderken kullanıyordum amac pratik gibi sesimden etkilenen cok kız oluyordu sürekli konusuyordum geliştiriyordum bu belki işine yarayabilir durum nasıl bilgim yok erkekler istila etmiş olabilir
Kişisel gelişimini en üst planda tut anlıyorum heycanlısın ve o ilk olayını kırmak istiyorsun o heycanı hissi tatmak istiyorsun ama bence aceleye gelmemesi gereken bi durum karşına cıkacak kız nasıl bi yapıda olucak her hafta/ay taraf degisen mi yoksa mevsimlik işci arayan mı yoksa gerçekten seni seven anlayan birimi olucak burası önemli