Konu hakkınd fikri olmadan fikir belirten insanları anlamıyorum.
Denmişki bese yatıracağına bankada hesap aç paranı kendin yönet. Bilmiyor ki bestede paranı kendin yönetiyrsun. Hemde devlet desteği ile.
İşte burada şirket seçimi devreye giriyor. Küçük şirketlerde seçebileceğiniz fon yok denecek kadar az iken büyük şirketlerde altın fonundan tutun teknoloji fonuna kadar seçeneğiniz var. Dikkat etmeniz gereken konu en az 6 yıl kalmanız gerek. 6 yıldan önce çıkarsanız bu iş olmaz. Fon sayısının çokluğu ve mobil aplikasyonunun gelişmişliği nedeni ile avivasa yeni ismi işe agesayı tavsiye ederim.
Not: yine her ay köşeye çeyrek altın atçılar gelmeden söyleyeyim. Köşede kaç çeyrek altının var? Atılmıyor işte. Kaldı ki atsan bile yine beste at ki o altına deblet desteğide gelsin.