egrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı bir taktikle işinizi kolaylaştırayım. İnstagram yada Facebook hangisini kullanıyorsanız bir platformda üyeliğinizi oluşturun. Fotoğraflarınızı gün batımında çekilmiş ve mümkünse düzgün olanlarından yükleyin. Daha sonrasında hedef kriterinizdeki kişilerin bulunabileceği sayfaları bulup, hoşunuza giden kimseleri takibe alın. Unutmayın ki ülkemiz koşullarında bir kıza yüzlerce selam yazılabiliyor. Bu nedenle slm selam mrb tanışalım çok güzelsin gibi mesajlar yazmayın. Özgüveniniz yüksek olsun, motivasyon sayfaları takip edin ve mümkünse 2 günde bir motivasyon sayfası gönderisi paylaşın hikayenizde.
Şimdi en çok işinizi görecek tekniğe geliyoruz. Telefonunuza Remini uygulaması yükleyin. Hedef olarak seçebileceğiniz kişinin yada kişilerin profiline girin, son paylaştığı özellikle BULANIK olan bir fotoğraf varsa onu telefonunuza indirin. Remini programı ile netleştirin. Makeup programı kullanarak yada Snapseed programı ile parlaklığı ve kontrastı arttırın. Göze hoş gelen bir resim çıkarın ortaya. Bu resmi hedef kişiye gönderin. ''Başak burcuyum bulanık fotoğraf görünce dayanamıyorum. Buyrun hayrını görün '' gibisinden bir not ekleyin fotoğrafın devamına. Burcunuz yengeç olaçbilir ancak muhabbete girmek için mübahtır. Sadece bu teknik bile ilk aşamada sizin karşı cins ile diyalog kurmanıza yetecektir. Kadınlardan korkmayın ve How i met your mother dizisini izleyin. Tanışma konusunda kendinizi geliştirmek isterseniz, bol bol kitap okuyun ve kelime dağarcığınızı güçlendirin. Bu size özgüven katacak ve dik durmanızı sağlaycaktır. Ayrıca lüks giyimden trend giyimden kaçının. Kadınlar elinde ajandası olan, genellikle takım elbiseli(blazer değil), gümüşi saat takan, CalvinKlein Euphoria yada HugoBoss parfüm kullanan, Ego ve Özgüven arasındaki farkı bilip, kendisinin değerli olduğunu bilip, kadınını da değerli hissettirebilecek erkeklere hiç bir zaman hayır diyemez. Sosyal medyayı ''Kanka'' kazanmak için de kullanabilirsiniz. Karşı cins bir adet 'Kanka'' onlarca sevgiliye sebep olabilir. Forumda ilk mesajım mazur görün. Bu konuda destek ve öneri isterseniz, deneyimlerimi size aktarabilirim. Sevgiler. Saygılar. İyi geceler..
hahahahs cidden kız düşürme taktiği vermiş derinlemesine. Burç ve himym kısmında yarıldım. Hepsine katılıyorum ama sevdiğin bir kızı düşürmek için taktik kullanman, olmadığın biriymiş gibi davranman gerekiyorsa düşürme daha iyidir konuyu açan arkadaşa benim de önerim budur.