Merhaba, Benim Özgüvenim az olduğu için sevgilim olmuyor. Sevgilim Nasıl olur ? ( Erkeğim )
Benim hayatım da hiç sevgilim olmadı, ancak buna rağmen pek bir önemi yok çünkü bunun çok önemli bir nedeni var arkadaşım; 'Ben istemedim!' önceliklerim var diyerekten kendimi geliştirmeye adadım, bir şeyler başardıktan sonra dedim. O da çok az kaldı belki de Ay'lar, ardından kendime bir sevgili bulacağım, bu aşırı basit bir olay bana göre, nedeni ise tek yaptığım; 'Konuşmak!' ardı arkası geliyor zaten, öncesinde sevgili olup olmadığını eğer varsa arkadaşlarına falan sorarım ya da ağızını yoklarım, ardından işleme devam ederim, zaten emin ol kadınların %90'ı duygusal anlam da aşırı yük temin ettikleri için her türlü erişimsel aktivitiler de durumların aktif olduğunu göreceksin.
Kabul etmiyorsa, başkasına geçersin? Dünya'da Kadından - Erkekten çok ne var? Hatta Erkek - Kadın sanki eşit orantı da değil de Kadın daha fazla gibime geliyor Dünya'da bu daha kolay, kabul etmiyorsa bir diğerine geç, karamsar olma, o insan seni kabul etmiyorsa, seni hak etmiyordur anlamını taşır ve bir başkasına geçersin, layık bulduğun bir kadını seçersin, o kadın ve de sen ikiniz eşit orantı da kendinize layık olma durumu aşılar/sağlarsınız, basit olaylar!
"Kadınlara/Erkeklere dair bir olay zihin de ne denli büyürse, stres/öfke/kibir/kin/kıskançlık duyguları da o denli pekişecektir!" bunu istemeyiz, rahat takıl! Gerisini boş koy!