Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle haklısınız biz Pazarlık dahi etmiyoruz ki üstüne fazla bile veriyoruz maksat iştahlı olsun. Sorun şu ki herkes her alanda uzman olması
Evet hocam haklısınız, örneğin biz 2 kişiyiz fakat birimiz grafik tasarıma diğeri ise video/prodüksiyon işleriyle ilgileniyor. Sektörümüz hariç bir konuya el atmıyoruz.
Siz işin edebini adabını bildiğiniz için hakettiğini vermek için uğraşıyorsunuz.
Ben de kendi isyanımı açıklayım;
"Ayrıyeten şu konunun altına bile birilerinin reklamını yapan insanlardan, birini yönlendiren insanlardan iğrenti duyuyorum, kusuruma lütfen baksınlar."
Müşteriye tabiri caizse kapı gibi sapasağlam portfolyo sunuyoruz, mesajımızı görüyor, istedikleri her şeyi saat bile sürmeden teslim edebiliriz fakat cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Mesaja direkt olarak "iş verildi mi?" ya da "işinizi yaparız" gibi de başlamıyoruz. Her iki tarafın birbirine saygısı olması gerekiyor, hem işini hem insanlığına. Sizi duruşunuzdan dolayı tebrik ederim, umarım en kısa sürede dilediğiniz gibi "tasarımcı" bulabilirsiniz.
İyi forumlar