Asker konusu geçti. Bende asgari ücretle veya başka bir şekilde yaşayacağımı düşünmediğimden. Sözleşmeli askerliğe başvurdum ve kazandım 1 haziranda. Nasip olursa 1 ay bilemedin 1.5aya eğitime gidicem. Direk doğu yada , suriyeye yolluyorlar sözleşmeliyi. Doğuda 8 bin suriyede 11.5 12 bin kazanabilirim. Ama karşılığında hayatımı ortaya koyarak. Ama durup başkası benim hayatımı tehlikeye atarak kazandığım, dağda taşta soğukta karda kazandığım parayı. Garsonluk veya kebapçıda kazanabiliyor diye düşünmedim değil. İnsanlar umudunu yitirdi. Geçen gün 1 assubay ve 1 sözleşmeli er şehit oldu. 1 kurşun ya 1 kurşunda tüm hayalleri gitti geride bıraktığı annesi babası karısı çocuğu ne perişandır? Umudumuzu elimizden aldılar kısaca.
Hocam, ben elimden geldiği kadar güzel bir youtube kanalı ve r10 konusu açacağım. Şuan Ekim ayında yurtdışına çıkışım olacak, gittiğimde her şeyi anlatacağım. Bu alıntı yaptığım arkadaş gibilere inat gerçekleri anlatacağım, Türk gencine sürünmesi yerine gidip yaşayabileceği hayatı anlatacağım. Az kaldı 3 aya rehber niteliğinde güzel konu ve videolar gelecek...