norahbutlean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

@donsuzke kullanıcı adlı instagram hesabım ilk attığım reels keşfete düşmesiyle beraber devam edeyim bişeler olursa ciddi emek vererek videolar montajlayıp atarım dedim. Neden ilk video keşfete düşüp diğerleri yerlerde sürünüyor Bi sebebi var mı? Başka hesapları görüyorum 50 60 takipçili her video keşfet ve 10bin 20bin izlenme takipçinin üstüne basmıyorum neden benim böyle onlarınki 10 20k. Attığı videolar ise alakasız hiç bir mantığı olmayan videolar.
Hocam öncelikle o keşfet değil, keşfete düştüğünde inan çok fazla görüntüleme ve takipçi geliyor telefon kafayı yiyor. Daha önce çok kez bu durumu yaşadım. Instagram algoritmasında düzenli içerik esas kılıyor. belli saatlerde ve belli aralıklarda düzenli olarak video paylaşıldığında instagram seni taşıyor keşfete düşüyor. Bir çok videolarım bu sayede 8m kadar bile izlenme aldı. Yaklaşık 5k organik takipçi geldi. (Ama buna ulaşmak aylarımı aldı. İlk zamanlarda 20- 30 görüntüleme alıyordum bu 100, 300, 500-100 şeklinde yükselmeye başladı. Zaten belli bir sayıya ulaştığında diğer insanalrında senin içerikelrini paylaştığında kar topu etkisi yaratıyor. Şimdiden başarılar. )