Merhabalar herkese. Elimde bir proje var. Tasarım kısmında neredeyse yarısına kadar geldim. SQL kısmında form ile ekleme yapması gereken yerler var. Bir arkadaş arıyorum, bana sadece HTML formunda eklemeler yapacak. Ben istenilenleri ileteceğim. İki tane paneli var bu sistemin. İşi vereceğim arkadaş sadece Admin panelinde bu eklemeleri yapacak. + olarak PDO bilgisi varsa, ekleme kodlarını da yazabilir. Bu işin son günü yarın olduğu için iş sonu ödeme olarak anlaştım. Arkadaş ile ne kadar erken bitirebilirsek ödemeyi o kadar erken alıp kendisine de ödeme yapacağım. Bütçem net 350₺'dir. İş aciliyeti vardır. Kendinden emin iş arayan arkadaşlar acil şekilde PM yolu ile iletişime geçebilirse sevinirim. Bu gün aşı olduğum için çok takatim yok. PHP Kodlarını tamamlayacağım sadece. Kendisi de yardımcı olabilirse ek ücret bile söz konusu olabilir alıcı tarafında.

Yapılacak şeyler aşırı zor değil. Tablo ile formlar eklenecek. Formlara veriler girildiği zaman veri tabanına yazacak. Bundan ibaret diyebilirim. PM yoluyla daha fazla detay iletebilirim.

Herkese kolay gelsin..
Forum dışında bir arkadaş ile anlaşma sağlanıldı arkadaşlar. Dönemediklerim oldu kusura bakmayın. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Bir sonraki projede görüşmek üzere.