Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde taşıyacaz ama whois bilgilerini tahrip ettiler erişemiyoruz. Sonrada bu salaklar domain whoisleriniz uyuşmuyor diyor, Domainleri parka çekip sonra geri aldılar ne olduysa bu esnada oldu whoislerim bu vericem ilk resimdeki gibiydi.




Şuan benim domain whoisim ise böyle





Gördüğünüz üzere en üstteki resimde sorun yok ordaki gibiydi önceden whois bilgilerim parka çektiler geri getirdiler whoisler değişti birde üstüne üstlük bunu kabul etmeyip whoisleriniz tutmuyor diyolar şaka gibi kaliteli firma iyi bakın işte arkadaşlar. Kendi b.kluklarını kapatıyolar ve korkuyolar icanna tekrardan şikayet edeceğim.


@Adanada; @volera; @SeOnline; @senturksun; @CanDostu; @minigaindev; @BariscanAydin; @JeTTe; @Hastesi; @WebGun; @ErN3sto87; @kesicilker; @asihack; @asiajans; @Elassar; @maskeLiGenc; @furkanture; @eviL; @DeSh; @musicmen; @DieseLLL; @kcokol; @Canmemis; @ZetDizayn;

Gönderdikleri mail.
Isteğinizi aldık. Maalesef, kayıtlı alan adı kaydeden veya hesap sahibi olarak listelenmediğinizi onayladık. Erişimle ilgili herhangi bir yardımla ilgili olarak kayıtlı tarafla iletişime geçmeniz gerekecektir. Alan adındaki iletişim bilgilerini güncellemenize yardımcı olması için Teknocloud ile iletişime geçmeyi de düşünebilirsiniz. Mevcut tüm genel iletişim bilgileri WHOIS dizininde bulunabilir.
Birlikte haraket etmeliyiz arkadaşlar elbet daha bir sürü insan var konuda yazan domainlerini kurtaran kurtarmayan hepimiz birlikte bastırmalıyız. Kim vurduya gidecek domainlerimiz.

Volera arkadaşın alttaki maile dediği gibi maillerinizide gönderin arkadaşlar sonrada icann için birlikte temiz bir yazı yazacaz.
Merhaba arkadaşlar şimdi wilwest domain firması bizi sallamiyor whoisleri değişmişler DNS aynı alt kısımda yer alan maile domain firması fatura olmasına rağmen bize devretmiyor ve alan adlarını yazarak ingilizce mail atın bu domainlerin 60 günden eski olduğunu yazın yüklenin. v-buteja@microsoftsupport.com
Selamlar, ben maili gönderdim v-buteja@microsoftsupport.com mail adresine. Belki başka arkadaşlara da lazım olur diye aşağıda paylaşıyorum ingilizce metni ve çevirisini.



Dear Authorised;

Hello, my name is ................... As you know, thousands of domain owners have suffered because of the problem experienced in a company called Teknoclouds operating in Turkey and Unfortunately, I am one of them.

So I want to transfer my domain name ..................(domain adresiniz), which was registered more than 2 years (siz buraya kendi zamanınızı yazın. 1 yıl önce, 5 ay önce vs.) ago, to a reliable company. However, although I have repeatedly requested a transfer code from Teknoclouds company to perform the domain transfer, but I have not received any transfer code yet.

I would be very grateful if you could help me with this issue.

Thanks in advance.

Best regards

Adınız- Soyadınız


Çevirisi:

Sayın Yetkili;

Merhaba, benim adım ........... Bildiğiniz gibi Türkiye'de faaliyet gösteren Teknoclouds isimli bir firmada yaşanan sorundan dolayı binlerce domain sahibi mağdur oldu ve maalesef bende onlardan biriyim.
Bu yüzden 2 yılı aşkın bir süre önce tescil ettirdiğim www...........com alan adımı güvenilir bir firmaya devretmek istiyorum. Ancak domain transferini gerçekleştirmek için Teknoclouds firmasından defalarca transfer kodu talep etmeme rağmen henüz transfer kodu tarafıma ulaşmadı.

Bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla

Ad-Soyad


Gelişmeleri beni de etiketleyerek paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese tekrar çok geçmiş olsun.