Piyasada destek ekibi bulmak da oldukça zor. Herhangi bir firmadan hizmet alırken destek ekiplerinin kalıp cümleler kullanıp ticket kapatma odaklı çalıştıklarını görebiliyoruz. Tam anlamı ile güçlü bir kadro kurup müşteriye tatmin edici bir hizmet sunmak çok zor. Fakat bu firmanın vermiş olduğu destek hizmeti benim deneyimlediğim en kötü destek hizmeti. Zaten teknokentlerde bildiğiniz üzere masraflar hibe ile karşılanıyor. Bu yüzden personel seçmiyorlar. Bu da müşteriyi etkiliyor en nihayetinde. Öyle bir firma yakın zamanda zor çıkar ama, bir çıkarsa dediğiniz gibi pazarda pek çok müşteriyi kazanır. Başta beni
Bu söylediklerin neredeyse tüm firmalar için aynı. Ek ücret olsun, fahiş fiyat olsun, teknik destek olsun.
İdeasoft, t-sotf, ticimax. Hepsinle çalıştım. Hepsi birbirinin aynısı neredeyse.
-Bu firmaların yatırım bütçeleri ile müşteri memnuniyetine maximum önem veren, insanları keriz yerine koymayan bir firma çıksa ortaya. Tüm pazarı siler süpürür. Bu firmalar ise işi bilmeyen insanlardan tek seferlik alacakları paralar ile dönmeye çalışırlar.