Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yine de profesyonellere tsoft önermeyin. İmkan var ise birkaç geliştirici ile açık kaynak geliştirilebilir. Grafik ve panel takibi için uzaktan destek alınabilir. Tüm ekibi koordine edecek bir yapı olursa eminim ki tsoftun hizmetinden kat be kat daha iyi hizmet alınacaktır. altyapıda kullanmadığınız fakat parasını ödediğiniz çok fazla kod var. destek ekibi muazzam derecede bilgisiz. ekrandaki sorunu ispat etmek için 2 saat mesai harcıyorsunuz. sizin başınıza gelmediği için bilmiyor olabilirsiniz ama kesinlikle profesyonellere uygun bir hizmet değil.

belirli oranda iyi evet. destek ekibi ile tanışma fırsatınız olursa beni daha iyi anlarsınız. İstanbul teknokent ekibi süper. onlar back-end kısmındalar. destek ekibi Kahramanmaraş teknokentte bulunuyor. Her birini linkedin üzerinden bulup incelediğinizde ilk işe giriş yerlerini tekrom ve tsoft olarak görürsünüz. tecrübeyi sizin üzerinizde kazanıyor olmaları hoş değil. 1-2 stajyer alınır evet ama 50 kişi de bu şekilde alındığında destek süreleri uzuyor. kullanıcınız sepete ürün atmak için sizi bekliyor iken siz destek personeli bekleyemezsiniz.
hocam bildiğim kadarıyla tsoft kendi bünyesinden ziyade dışarıya işler veriyor yani evinizden tsoft çalışanı olabiliyorsunuz bahsettiğiniz bu tarz geliştiricilerden olabilir tabi gene tercih meselesi ben tsoftun parasını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum gayete güzel ilgileniyolar arada ufak defek sorunlar çıksada bir şekilde çözülüyor hocam isteyen varsın kendine ekip dursun i like tsoft