Sosyalsatis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşlar bu konudakı işlemleri uyguladım 11 adet siteyi taşıdım bilginize konu https://www.r10.net/domain-genel/289...-a-tasima.html
Bizde taşıyacaz ama whois bilgilerini tahrip ettiler erişemiyoruz. Sonrada bu salaklar domain whoisleriniz uyuşmuyor diyor, Domainleri parka çekip sonra geri aldılar ne olduysa bu esnada oldu whoislerim bu vericem ilk resimdeki gibiydi.

Şuan benim domain whoisim ise böyle

Gördüğünüz üzere en üstteki resimde sorun yok ordaki gibiydi önceden whois bilgilerim parka çektiler geri getirdiler whoisler değişti birde üstüne üstlük bunu kabul etmeyip whoisleriniz tutmuyor diyolar şaka gibi kaliteli firma iyi bakın işte arkadaşlar. Kendi b.kluklarını kapatıyolar ve korkuyolar icanna tekrardan şikayet edeceğim.

@Adanada; @volera; @SeOnline; @senturksun; @CanDostu; @minigaindev; @BariscanAydin; @JeTTe; @Hastesi; @WebGun; @ErN3sto87; @kesicilker; @asihack; @asiajans; @Elassar; @maskeLiGenc; @furkanture; @eviL; @DeSh; @musicmen; @DieseLLL; @kcokol; @Canmemis; @ZetDizayn;

Gönderdikleri mail.
Isteğinizi aldık. Maalesef, kayıtlı alan adı kaydeden veya hesap sahibi olarak listelenmediğinizi onayladık. Erişimle ilgili herhangi bir yardımla ilgili olarak kayıtlı tarafla iletişime geçmeniz gerekecektir. Alan adındaki iletişim bilgilerini güncellemenize yardımcı olması için Teknocloud ile iletişime geçmeyi de düşünebilirsiniz. Mevcut tüm genel iletişim bilgileri WHOIS dizininde bulunabilir.
Birlikte haraket etmeliyiz arkadaşlar elbet daha bir sürü insan var konuda yazan domainlerini kurtaran kurtarmayan hepimiz birlikte bastırmalıyız. Kim vurduya gidecek domainlerimiz.

Volera arkadaşın alttaki maile dediği gibi maillerinizide gönderin arkadaşlar sonrada icann için birlikte temiz bir yazı yazacaz.
Merhaba arkadaşlar şimdi wilwest domain firması bizi sallamiyor whoisleri değişmişler DNS aynı alt kısımda yer alan maile domain firması fatura olmasına rağmen bize devretmiyor ve alan adlarını yazarak ingilizce mail atın bu domainlerin 60 günden eski olduğunu yazın yüklenin. v-buteja@microsoftsupport.com