Eylül ismi çok güzel bir isim. Anlamlı olur şahsen
Hilal, Allah analı babalı büyütsün hocam hızlı yazınca unuttum söylemeyi😅
Hayırlı olsun hocam

bize daha çook var ama ben olsam
Esra koyardım.
Şimdiden Allah analı babalı büyütsün hocam. Defne ismini çok severim, belki siz de seversiniz.
geçen bir konuda bana kızın olursa ne koyarsın ismini diye sordu kız arkadaşım venüs dedim , dayımlar dalga geçer yok mars diye dedi ben de marsı 2.si koyarım dedim :d naçizane venüs ismini seviyorum
Aleyna, İrem, Eda, İlayda, Gözde, Gizem, Sude bunlar olabilir hocam. Şimdiden Allah analı babalı büyütsün. Allah kazadan korusun.
Volkan & Vildan
Elif Özne hocam. Elif isminin yanına koyulan birçok isim güzeldir. Ama Özne anlamlı ve fazla yok.
Minnak kizimin ismi Ravza,bir kizim daha olsa ismini Eslem veya İklimya koyardim.Gerci hatun kismi illa ben koyacagim ismini der.
Bu ara da Allah Anali Babali buyutsun kardesim.
Allah analı babalı büyütsün hocam
Reis gerçekten yaparsan bunu haberdar et beni çok merak ediyorum😂😂
Melis ismini çok beğeniyorum

. Allah analı babalı büyütsün. Eğer ismini koymaya karar verdiğiniz zaman etiketlerseniz sevinirim. Merak ettim açıkçası
Allah analı babalı büyütsün benim de ikiz kızlarım var. İsimleri Mira ve Lina
Arya, Almira
hocam Leyla muazzam bir isim bence
Duru çok beğendiğim bir isim.
elif eylül ve hazal ada kızlarımın isimleri cift isimli digeride begüm adı 3 kızımın ismide guzel begenirsen birini seç allah analı babalı buyutsun usta
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı aynı zamanda sağlık ve huzurlu bir ömür sürmeyi nasip etsin.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kimse söylememiş, Zeynep olsun. Babasının süsü olsun😊
Allah sağlıklı uzun ömür versin hocam Dolunay nasıl sizce
Allah analı babalı büyütsün hocam , benim kız ismi önerim Sumay , İkra
Allah analı babalı büyütsün

önerim Asya
Allah hayırlı bir evlat nasip etsin hocam. 🙏
Benimde Bi kızım var Ebrar koyduk adını güzel isim 😉
Arya- buglem- Ayşe- melis-
Sanırım, hafta içinde doğacak kız çocuğu ile birlikte ikinci kez baba olacağını vurguladı

Allah analı babalı büyütsün. Tavsiyem, Duru, Dora, Lena
Allah analı babalı büyütsün
kucağınıza almayı nasip etsin
kızımın adı Derin
güzel bir isim düşünebilirsin
Maide ismini beğeniyorum.
Allah sağlık versin. Gökçe veya Defne guzel isimler
Allah simdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Biz Elif Mina koyduk Hocam. 2. Olurda kız olursa Derin, Defne koymayı istiyoruz. Size de fikir olabilir.
Birsu, Cansu, Göksu, Sıla, Eylül, Ceyda, Elif, Nihan, Miray, Nisan.
Duru, Eylül, Hazal güzel isimler bence hocam.
İki kızım var
Sevde
BeyZa Nur
Aden, Melike, Naz
hayat, inci, tanem, sinem, kurretülayn, cansu
İki isim koymanızı öneririm zeynep betül olabilir
ada gibi 3 harfli isimler koyabilirsin hocam. plakada direkt adı olabilir ileride 3 harfli olduğu için
Hocam bir virgül nelere kadir, yengem Allah'tan görmedi bu hatayı
Allah acısını göstermesin inşallah..
Jinda: yaşam veren, hayat veren
Ronîda: nur'dan gelen
Asmîn: dağ çiçeği
Zeynep. Allah analı babalı büyütsün.
Normalde abidik gubudik isimleri sevmem ama yakin arkadasimin kizinin ismi cok hosuma gider. LENA: Hurma ağacı, ışığı gösteren, bizden biri...
Sağlıkla büyüsün inşallah.
Merhaba arkadaşlar dün saat 11 civarında kızım dünyaya geldi özdemir asaf'ın ilham perisi olan Mevhibe Meziyet Beyat'a Yazdığı Şiirin Adını Koyduk Lavinia(Lavinya olarak geçecek kimlikte)
anlamıda baya güzel Allah herkesi baba olmaya nasip etsin çok güzel bir duygu,kadınlarımızı ise anne olmaya nasip etsin insan sanki çoçuguyla aynı anda doguyor o kadar mutlu oluyor...