Türkiye'de kullanmadık firma kalmadı. En çok yerli firmalar ile sıkıntı yaşadım. Destekler geç döner, sorunlar çözülemez vs. 3 senedir
https://www.hostinger.web.tr/ Kurumsal Web Hosting kullanıyorum. Hostingim üzerinde 20civarı site var ve bunların birkaçı ciddi akış olan blog. 3 yılda 3defa ticket açmışlığım yok. Yıllık 400 lira civarında Kurumsal Web Hosting kullanıyorum. Günlük tam yedekleme(tüm siteler) yedekten geri kolay dönme, cpanel, ücretsiz ömürboyu ssl, ücretsiz domain, 200gb ssd, 100 site barındırma, sınırsız veritabanı, cloudflare oto entegrasyon, ücretsiz cdn vs.. Tek dezavantajı Türkiye sunucuları değil. SEO için TR sunucu olması önemli ama devede sinek kadar etki yaratacaktır. Banamısın demeyen bir hosting. Hoşuna gitmezse iade iste 30gün içerisinde hemen iade gönderiyorlar..
Ayrıca Türk canlı destekleri yok fakat translate yap gönder anlayarak ilgiyle yanıt veriyorlar. Kim geçtiyse tamamı memnun..
Türkiye'de de dört dörtlük donanımsal, teknik bilgiler sunabilecek, çözüm üretebilecek, işinin arkasında olan birisi diyorsan
@CliaWeb; Rıdvan bey'dir. Zamanında sunucu kiralamıştım. 2 yıl kadar kullandım.
Godaddy, isimtescil, güzelhost, yöncü, natro, turhost vb çoğunu kullandım. Gel bedava deseler artık elimi uzatmam o kadar soğudum.. Sunucuda cliaweb hostingte web hostinger