Kardeşim ben 4 tane arkadaşımın burun ameliyatında refakatçi olarak kaldım bu konuda tecrübeli oldugumu dusunuyorum

ilk gün gidiyorsun kardeşim bi odaya alıyorlar seni normal takılıyorsun falan sonra bi önlük giyiyorsun tekerlekli sandalye ile aşağı indiriyorlar seni 4 ila 8 saat arası bi operasyon geçiriyorsun sonra yukarı çıkarıyorlar anestezili bi şekilde oluyorsun tabi çok büyük baş ağrıları çekiyorsun anesteziyi atman için hiç bir şey yemiyorsun (ayrıca operasyondan önce de hiç bir şey tüketmemiş olman ggerekiyor ) anesteziyi atman için kan kusuyorsun (kişiden kişiye değişiyor ama geneli böyle ) kısacası şöyle diyim sana eğer burnun çooook kötü değilse bence olma ama gerçekten rahatsız oluyorsan psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyorsan karar senin ayrıca ameliyattan sonra 6 ay spor yapamazsın gözlük takamazsın bununla beraber ömrün boyunca burnuna gelecek olan darbelere çoook dikkat etmen gerekiyor hayatın boyunca bir sorumluluğun olacak o burnuna dikkat etmen gerekecek karar senin şimdiden geçmiş olsun.