Isteğinizi aldık. Maalesef, kayıtlı alan adı kaydeden veya hesap sahibi olarak listelenmediğinizi onayladık. Erişimle ilgili herhangi bir yardımla ilgili olarak kayıtlı tarafla iletişime geçmeniz gerekecektir. Alan adındaki iletişim bilgilerini güncellemenize yardımcı olması için Teknocloud ile iletişime geçmeyi de düşünebilirsiniz. Mevcut tüm genel iletişim bilgileri WHOIS dizininde bulunabilir.
whoisler nasıl değişiyor? ilk baştan zaten gerçek whoisleri görüyon bütün işlemleri whois bilgilerini ns değişiklerini görüyon sistemden hadi diyelim bunuda görmedin, hostinglere baksanıza halen aktif kullanılan nslerde dolaysıyla sahipleri doğru kişiler bunu anlamayacak kadar ahmak olamazlar. Çoğu kişiye bu şekilde mail gönderiyolar. Ne saçma godaddy eline yüzüne bulaştırdın bu işi bravo akıl var fikir var biz zaten teknocloudsa ulaşsak size ne gerek var? nasıl bir firmasınız siz böyle bir skandal var ekran görüntüleri panel görüntüleri, dekontlar herşeyi yolluyor insanlar size halen saçma sapan yok whois için tekno ile görüşün yazıyolar nasıl bir kafadasınız siz godaddy öven arkadaşlar gelsinler görsünler. Domainleri satacaklar diyim size bunda ben kasıt ararım yardımcı olmak için bir iş yapacaksın ama teknoya git diyeceksin ters köşe yapmanın mantığı nedir uyanın arkadaşlar gerekirse bi twitter etkinliği yapalım tekrardan.
valla kim ne yaptıgını bilmiyor 4 alan adım kaldı ve taşıyamıyorum, gönderilen şifreleri daha önce kabul etti 60 gün dolmadığı için alan adlarını çekemedim dün 60 gün doldu tekrar çekmeye çalışıyorum ancak bu seferde transfer kodları geçersiz diyor tekno tekrar şifrede göndermiyor, nasıl çözülecek kimse bilmiyor sanırım.