Merhaba, elimde 11 tane mobil oyun var, yurtdışından tanıdığımla işbirliği yapıyoruz bu neticede bu 11 oyunu bu alanda hizmet veren, anahtar teslim oyun hizmeti veren vs. freelancerlara uygun fiyattan vereceğim ... Her şey gayet açık her müşteri için bir lisans almanız gerekiyor ... Sorunuz varsa buyurun ama lütfen ilgilenmiyorsanız sormak için sorarak zaman çalmayın, kaç gündür bir sürü e-posta alıyorum, e-postamı gayet açıklayıcı bir dilde ve tekrar sorulmasını engelleyecek kadar zengin içerikle sade bir şekilde yazmama rağmen 2 gün sonra cevap veriyor ve soru soruyor sonra bir yere varamıyoruz ve bu şekilde zaman çalmış oluyorsunuz, başka şey değil, yabancı mağazalarda iyi paralara satılan oyunlar bunlar, burada bir fırsat sunmuş oluyorum, kendinden emin olan gelsin hemen başlayalım işbirliğine. Birden fazla kişi yazarsa mecbur böleceğiz oyunları, iletişim için e-posta tercih ediyorum ilgilenen pm atsın iletişime e-posta ile devam edelim, ben size portföyü göndereyim oyun(ları) seçin anlaşalım.
not; Ticaret konusu değildir, hiçbir ürün listelenmemiştir ve tekil olarak satılmamaktadır.