Castaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Arkadaşım IOS developer ve M1 kullanıyor" cümlenizden sonrasını çok dikkate alamadım. Apple zaten ilk başta kendi ürünlerinde yüksek performans vermek zorunda. Aksi durumu çok saçma olurdu zaten.
Aynı zamanda herhangi bir araştırma yapma niyetim yada ihtiyacım yok. İhtiyacımı biliyorum ve ona göre ürün tercih ediyorum.
Verilen cevaplar çok yanlış. İhtiyaca göre M1 mantıklı veya değil. Ayrıca tercih sebebi olarak bir çok farklı faktör daha var. Bütçe gibi mesela.
Yaklaşık olarak 6 aydır m1 mac mini kullanıyorum 16gb ve web-mobil geliştiriciyim tek bir sorun dahi yaşamadım daha önce 2013 model macbook pro i7 kullanıyordum m1 e geçtiğimde hız karşısında şok geçirdim gerçekten efsane bir deneyim sunuyor özellikle macos un masaüstü geçişleri çok fazla işimi görüyor. 24 inç 2 adet monitör kullanıyorum sayısız masaüstü kombinasyonu yapabiliyorum. M1'i gönül rahatlığı ile alabilirsiniz arkadaşlar. Eğer birden fazla monitör desteği macbook lara gelirse macbook air e geçebilirim.

Apple bundan sonra kendi işlemcisi dışında üretim yapacağını sanmıyorum aldığınız mac lerin 2. el değerleri düşebilir tabi bu benim düşüncem.