40 yaşındayım bu araç benim 14. aracım. BMW 525xdrive dan indim bu araca bindim. Araziye çıkmak için aldım çok hoşuma gitti Tam 5 senedir de kullanıyorum. Her hafta Türkiye'nin başka bir yerine gidiyorum. Ben de bilgi olsun diye söylüyorum bu araçlarda şanzıman sorunu yok. Belirttiğim gibi bu aracın şanzımanını ustanız bozar elle yağ doldurmaya kalkarsa şanzıman bozulur. Dexron 6 dışında yağ doldurur şanzıman bozulur. 2010-2012 arası diyorsunuz. Bu nedenle C100 kasadan bahsettiğinizi varsayıyorum. 2010-2011 araçlar C100 dediğimiz 4x4 olan kasa ama 2012 derseniz C140 ve 4x2 olanlar da mevcut. Gruplarımız da var. Aşağı yukarı 20 bin captiva sahibi tanıyorum daha C100 kasa için şanzıman problemi yaşayanı görmedim (4x4). Bence siz aracın değil ustanın gazabına uğramışsınız.
36 yaşındayım , mümkün olabilir nasipte varsa demek ki sorunlu araçta denk gelebiliyor. Usta olarak ustama güvenirim yani kullandığım tüm araçları mekanikte aynı ustaya götürürüm. Şuan kullandığım araç dahil. Hayırlı Günler Diliyorum.