Uyanık giriyorsunuz lokal anestezi uygulanıyor hocam. Ameliyat esnasında bir şey hissetmiyorsunuz lakin sonrası için aynı şeyi diyemeyeceğim, sizi korkutmak istemem ama ben 4 gün sadece pipetle beslendim sonrasında 3 gün ufak ufak yemeye başladım. uyuşmanın etkisi geçer geçmez büyük bir ağrıyla karşı karşıya kalıyorsunuz tavsiyem 3-4 saatte bir ağrı kesici almanız. Ben bağırıyordum evin içinde ağrıdan

ilk iki gece yastığımda kanlarla uyandım epey bi kanıyor haliyle, 10 gün sonra falan dikişleriniz alınıyor. Benim 3 dişim çekilecekti o şekilde geçen sene bu zamanlar birini çektirdim, sonrasında and içtim çekilmeyen dişlerimin ağrısı ameliyat zorluğunu geçene kadar çektirmeyeceğim diye

Çok sıkıntılı oldu benim için 750 lira da para vermiştim çekime, Muhtemelen bende vardır bu problem ama bahsedeyim yine de ; dişimin çekildiği sol tarafımda çenemde bir hasar meydana geldi sanırım ilk aylarda yemek yerken bile çıtlıyordu çenem şimdilerde bazen konuşurken veya yemek yerken çıtlıyor. Size şimdiden çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hocam umarım benim kadar zorlu olmaz sizin süreciniz.