Adam doğru söylüyor.
Neden alınganlık yapıyorsunuz ki?
Kod öğrenmişsin ama ticarette zayıf kalmışsın kardeşim.
Ticarette güçlü taraf müşteriye sahip olan taraftır.
Ortada bir gasp yok, adamlar sana para kazandırıyor ve bundan kendi komisyonlarını alıyorlar.
O müşteriyi kendin bulabiliyorsan zaten o komisyonu vermezsin.
Google facebook reklamı ver, kendi başına bireysel şekilde müşteri bulmaya çalış.
Emin ol %30 dan daha fazla maliyeti olacak sana.
Adamlar reklam ile pazarlama ile senden daha verimli şekilde müşteri bulabiliyorlar.
Komisyon vermek istemeyen kendi müşterisini kendi bulur %30 komisyon cebinde kalır.
Kendi müşterisini bulacak kadar ticaret ve pazarlama teknikleri gelişmiş olmayanlar da o komisyonu kendilerine iş bulunması için öderler.
Hayatta önemli olan bir malı ya da hizmeti üretebilmek değil, onu verimli şekilde pazarlayabilmektir.
Ben %30-%40 komisyon alan aracı firmalara karşıyım.
Evet para kazanmak kolay değil bunu biliyorum, ama kimse benim emeğimin %30-%40'ına çökemez.
Dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı freelancer merkezi bile %20'den başlatıp %5lara kadar indiriyor komisyonunu. (upwork)
%30 sabit komisyonda tutsa bile başta hindistanlılar dahil tüm herkes kabul eder bunu. Bionluk ve sadeceon kim ki?
Eğer bu siteleri upwork veya ****** ile kıyaslama diyecekseniz kıyaslarım. Herkes omurgalı olmak zorunda kusura bakmasın kimse. EMEK herşeydir benim gözümde.