Sizin de hatanız olabilir.
Elbette ben müşterim yaptığım işi beğenmediği zaman en ufak bir haklılık payı var ise ya iade ederim ya da ücreti almam.
50 TL kaybederim ama bir mutlu müşteri kazanırım.
Benim hakkımda bahsederken işi beğenmediğimde iade yaptı çok iyi birisi gibi 3 kişiye bahsetse benim 4 müşterim olur

Önemli olan satıcı ve alıcının iş birliği.
Düşüş vardır ve şu kadar düşüş olabilir yazıyorsa evet haklıdır ama tüm takipçiler düşerse ben olsam uzlaşmaya çalışırım çünkü 3 günlük görünüm için 50 TL Verilmez.
3 günlük görünüm olsa yine iyi ve dediğiniz gibi ben de ticaret ile uğraşıyorum ve müşterim beğenmezse, memnun kalmazsa anında iadesini alıyorum çünkü müşteri memnuniyeti diye bir şey var. Bazı arkadaşlar bunun ne kadar önemli olduğunun farkında değil demek ki yapacak bir şey yok...
Cebinde 5 kurusu yok. Ordan burdan alıp ne yaptığını bilmeyen, API ile çekip satmaya çalışan yeteneksiz kişiler. Pazarlama desen sıfır, iletişim hiç yok, gel gör ki kurumsal takılıyorlar 😏
İnsanın emeğini cebini düşünmezler, seni umursamazlar 50₺'nı aldı ya ona yeter. İade et desen edemezler, yok telafi yoktu, birşey yoktu çokça bahaneleri var..
Valla haklısınız ne diyelim hayrını görmesinler 50TL umrumda değil açıkçası tek üzüldüğüm çocuğun hevesenin kırılması yukarda da dediğim gibi bir kaç ay öyle dursa zaten hevesi geçer ondan sonra düşse nolur düşmese nolur sonuçta gerçek-bot(?) takipçi.